Mustafa Sarıgül'ün oğlu dünyaevine girdi

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Ömer Sarıgül, iş insanı Dursun Çakır'ın kızı Revna Çakır ile evlendi.

Mustafa Sarıgül'ün oğlu dünyaevine girdi
Mustafa Sarıgül'ün oğlu dünyaevine girdi
GİRİŞ 09.12.2019 03:22 GÜNCELLEME 09.12.2019 03:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Ömer Sarıgül ile iş adamı Dursun Çakır’ın kızı Revna Çakır dün akşam düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi.



Sarıgül ailesini bu mutlu gününde dostları ve yakınları yalnız bırakmadı. Özel bir otelin balo salonunda düzenlenen törene iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

YORUMLAR 5
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bütün dünyada sol emekçinin ve orta sınıfın temsilcisi iken istisna olarak türkiyede statükonun elitizmin ve feodal sistemin temsilcisidir. bunlar sol ne demek onu bile bilmiyorlar. asıl faşizan zihniyetin kendilerinde olduğunu bir türlü farkedemediler.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Basından öğrendim çok sevindim Dursun çakır eski patronum evlerinde çalıştım kızı revna çok terbiyeli çok saygılı muazzam bir aile kızı. Mutluluklar dilerim kendisine. Elimizde büyüdü sayılır
    Cevapla
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    elimde büyüdü sayılır diyecek kadar yakınım diyorsun basından öğrendim diyecek kadar uzaksın... madem o kadar muazzam biri zerre vefası olurdu kendisini büyütene
    Cevapla
  • Sarı 54 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ya inanmam. Yemin et
    Cevapla
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapma yav
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tasarruf edilecek emekliye verilecek - Gazete manşetleri
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı