Bakan Gül'den İnsan hakları eylem planı açıklaması

Adalet Bakan Abdülhamit Gül, "Yargı Reformu Strateji Belgesi) Herkesin görüşünü alarak bir Türkiye belgesi haline gelmesini sağladık. Hak ve özgürlüklerin daha da geliştirilmesi için yeni bir İnsan Hakları Eylem Planı'nı hazırlıyoruz." dedi.

Bakan Gül'den İnsan hakları eylem planı açıklaması
Bakan Gül'den İnsan hakları eylem planı açıklaması
GİRİŞ 09.12.2019 10:15 GÜNCELLEME 09.12.2019 10:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Abdülhamit Yargı Reformu Paketi hakkında açıklamalarda bulundu.

Açıklamalardan satır başları:

Yeni eylem planında AİHM kararlarının yanı sıra diğer uluslararası belgeleri de titizlikle inceleyerek insan hakları alanındaki yeni gelişmeleri de dikkate almaktayız.

 

 

Ayrıntılar geliyor...

YORUMLAR 2
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım hayvan hakları ve nafaka düzenlemesi ne zaman yasallaşacak?insan gibi yaşayıp kanunlara kurallara uyanların hakkı sonuna kadar korunsun. uymayan,vatandaşı canından bezdiren katillerin,tecavüzcülerin,uyuşturucu satıcılarının cezası dahada ağırlaştırılsın.
    Cevapla
  • Deli dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım, yargı reformuna neden , zaman aşımına giren mahkemeleri dahil etmiyorsunuz? Basit bir yargılamanın bile sonucu on yıllarca sürüyor. Bir mahkeme neden bitmez, hakim mi yok, sistem mi yok, bina mı yok, ödenek mi yok, kağıt mı yok? Akp hükümeti bu imkanların hepsini fazlası ile sisteme dahil etmesine rağmen, mahkemeleriniz bitmiyorsa, sorunun kaynağı bence belli. Nokta.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var