İçişleri Bakanlığı: 3 terörist daha teslim oldu

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 3 teröristle birlikte 2019 yılında 247 bölücü terör örgütü mensubunun ikna yoluyla teslim olmasının sağlandığı belirtildi

İçişleri Bakanlığı: 3 terörist daha teslim oldu
İçişleri Bakanlığı: 3 terörist daha teslim oldu
GİRİŞ 09.12.2019 18:33 GÜNCELLEME 09.12.2019 19:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Sınırlamızda ve sınırlarımız dışında terörle mücadeleye yönelik yürütülen başarılı operasyonlar ile fiziki ve ideolojik kırılmalar yaşayan, moral ve motivasyon kaybı her geçen gün artan örgütte çözülme hızlandı, son yılların en üst seviyesine çıktı. Operasyonlara bir de ailelerin desteği ile yürütülen ikna faaliyetleri eklenince örgütten kopuşlar kaçınılmaz oldu. Örgütten kaçarak güvenlik güçlerine tek tek teslim olan teröristlere bugün yenileri eklendi. Irak’ın kuzeyinde terör örgütüne ait barınma alanlarından kaçan 3 terörist daha Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim oldu. 3 teröristle birlikte 2019 yılında 247 bölücü terör örgütü mensubunun ikna yoluyla teslim olması sağlandı. Güvenlik güçleri tarafından terör örgütünün çözülmesine yönelik çalışmalara artan bir kararlılıkla devam ediliyor” denildi.

YORUMLAR 4
  • KIZILELMA 4 yıl önce Şikayet Et
    Keşke geberelerdi
    Cevapla
  • Göktürk 4 yıl önce Şikayet Et
    247 leş alındı haberi harika olurdu.barinaklara paramız gitmesin.
    Cevapla
  • Olur mu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah tevbe kapısını açık tutmuş. Bu hatadan dönme olamaz mı. Ey Ali onlardan birine hidayet vesilesi olmak binini öldürmekten iyidir demedi mi Allah resulu?
    Cevapla
  • abbas 4 yıl önce Şikayet Et
    Sıksınlar kafalarına sevaba girilsin besle besle nereye kadar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!