Valilikten kayıp dağcılarla ilgili açıklama: Cesede rastlanmadı

ludağ'da kaybolan dağcıları arama çalışmaları sırasında kırmızı montun bulunduğu konuma yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bir ceset bulunduğu iddia edildi. Ancak bu iddia yetkililer tarafından yalanlandı.

GİRİŞ 09.12.2019 19:58 GÜNCELLEME 09.12.2019 20:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bursa Valiliği, 8 gün önce kaybolan iki dağcının arandığı bölgede ceset bulundu iddialarını yalanladı.

Uludağ'da, 1 Aralık Pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 8'inci günde de sürerken saat 19.30'da Küreklidere Bölgesi'nde bir ceset bulunduğu iddia edildi. Ancak bu iddia yetkililer tarafından doğrulanmadı. Bursa Valiliği ve AFAD görevlileri, herhangi bir cesede rastlanmadığını, arama çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

NE OLMUŞTU?

Uludağ'da 1 Aralık Pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmalarının 7'nci gününde, Efe Sarp'a ait mont ve bere bulunmuştu. Arama çalışmalarını bu bölgeye yoğunlaştıran ekipler, Kürekli Dere Şelalesi bölgesindeki sarp kayalıkların ve dere yataklarının bulunduğu bölgeyi arıyor.

DAĞCILARA AİT MONT BULUNMUŞTU

İstanbul'dan Uludağ'a 1 Aralık Pazar sabahı gelen amatör dağcılar Mert Alparslan ve Efe Sarp'ı bulmak için 7 gündür devam eden arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aramalarda ekipleri tarafından dere yatağında bulunan kırmızı mont ve cebinden yeşil bir bere ile bir ev anahtarı çıktı. Dere yatağı bölgesine çok sayıda ekip sevk edilirken, ekipler buldukları malzemeleri Efe Sarp'ın ailesine gösterdi. Mont, bere ve ev anahtarını gören ailesi bunların Efe Sarp'a ait olduklarını teyit etti. Ayrıca Efe Sarp'ın cebinden çıkan anahtarın evinin anahtarı olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 5
  • bir vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    kar kış dışarı ayaz bere çıkmış montun cebine konmuş sonra mont çıkmış aklımda deli sorular
    Cevapla
  • Anlamsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Dışarıda kalan biri montu neden çıkartır hele bere çok şüphe var.öldu mu göstermek istiyor
    Cevapla
  • Memed 4 yıl önce Şikayet Et
    Vahşi hayvan işi de olabilir.
    Cevapla
  • sefa7 4 yıl önce Şikayet Et
    ne gerek vardı kardeşim.=( Allah rahmet eylesin ne diyelim. üzücü.
    Cevapla
  • davut.com 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim öyle deme onun adı eceldir vakti ve yeri daha önceden cenabı hak tarafından belirlenmiştir buna kader denir ve o kişilerin oraya gidip olayın olması kaza denir hak tealanın takdiri böyleymiş deyip ALLAH rahmet eylesin demek lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur