Pendik'te bir apartmanda korku dolu anlar! Elektrik panosu patladı

Pendik'te gece yarısı dört katlı bir apartmanın elektrik panolarında önce patlama meydana geldi sonra dumanlar yükseldi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken dairelerde mahsur kalan vatandaşları balkonlardan tahliye etti.

Pendik'te bir apartmanda korku dolu anlar! Elektrik panosu patladı
Pendik'te bir apartmanda korku dolu anlar! Elektrik panosu patladı
GİRİŞ 10.12.2019 02:50 GÜNCELLEME 10.12.2019 02:55

İstanbul Pendik'te gece yarısı saat 00.00 sıralarında Güllü Bağlar Mahallesi, Şennur Sokak'ta bulunan dört katlı bir apartmanın giriş katında patlama sonucu yangın meydana geldi.

Çevredeki vatandaşların iddiasına göre elektrik panolarından önce patlama sesi geldi daha sonra alevler yükseldi. İhbar üzerine kısa sürede belirtilen adreste olan Pendik İtfaiye ekipleri alevleri kontrol altına aldıktan sonra duman tahliyesine başladı. Apartmanın içini saran yoğun dumanlar nedeniyle dairelerden çıkamayan vatandaşlar çareyi balkonlarına çıkmakta buldu. İtfaiye merdiveni ile kurtarılan vatandaşların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kafes içinde beslenen muhabbet kuşu da itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Apartmandaki duman tahliyesi çalışması yaklaşık iki saat sürerken yangının çıkış kaynağı araştırılıyor. Meraklı vatandaşlar o anları cep telefonlarına kaydetti.

Kısa sürede sokağın içinin itfaiye, polis ve ambulans araçlarıyla dolması çevredeki vatandaşların aşağıya inmesine neden oldu. Meraklı vatandaşlar yangının çıktığı apartmanın önünde ve itfaiyenin mahsur kalan insanları kurtardığı kısımda durarak o anları cep telefonlarına kaydetti.Görgü tanıkları yangını anlattı.

 

 

Güllü Bağlar Mahallesi'nde dört katlı bir apartmanın girişinde meydana gelen yangın sonrası tüm binayı saran yoğun duman dairelerde ki vatandaşları mahsur bırakırken itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan bir kişi, yangının neyden çıktığını bilmediğini belirterek, "Bilmiyoruz, haberimiz yok; Bodrumda çıkmış biz de mahsur kaldık" ifadelerini kullandı.

Yangını gören bir vatandaş ise yaşanan anları şöyle anlattı, "Trafo yandı, elektrik panoları yandı" dedi. Bir diğer görgü tanığı ise akşam saatlerinde bir yanık kokusu olduğunu belirterek, "Zaten akşam yedi, yedi buçuk sıralarında ufak bir koku vardı sonra elektrik panoları yandı" dedi. Kaynak: Apartman içinden önce patlama sesleri duyuldu sonra dumanlar yükseldi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...