CHP'li vekilden İzmir Valisi'ne övgü dolu sözler

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, makamında yaşlı bir vatandaşın derdini dinlerken diz çöktü. O anları paylaşan CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, "Randevumuz vardı, beklemeden odaya alındık. Vali diz çökmüş vatandaşın derdini dinliyor. Bize böyle valiler lazım" dedi.

CHP'li vekilden İzmir Valisi'ne övgü dolu sözler
CHP'li vekilden İzmir Valisi'ne övgü dolu sözler
GİRİŞ 12.12.2019 17:38 GÜNCELLEME 12.12.2019 17:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, makamında bir vatandaşı ağırladı. Vali Ayyıldız, bu sırada vatandaşın derdini dinlerken diz çöktü. O anları ise CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel sosyal medya hesabından paylaştı. Vali Ayyıldız ile randevusu olduğunu ifade eden Sertel, fotoğrafların altına şu notu düştü:

"Erol Ayyıldız’ın makamında çekildi bu fotoğraf. Randevumuz vardı, beklemeden odaya alındık. Vali diz çökmüş vatandaşın derdini dinliyor. Danışmanım Seyfettin Şen o anı ölümsüzleştirdi. Bize böyle valiler lazım. Halkın önünde diz çöküp derman bulanlardan. Kutluyorum."

Vali Ayyıldız’ın vatandaşla olan fotoğrafları sosyal medyada kısa sürede onlarca beğeni aldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu fotoğrafı bir chpli vekil paylaştıysa vardır bir bit yeniği. Yakında vali bey ile ilgili bir soruşturma açılacak ta ön almaya mı çalışılıyor acaba diye geçiyor aklımdan. İnşallah bu benim hüsnü kuruntum olsun.
    Cevapla
  • Ergül Özcan 4 yıl önce Şikayet Et
    oyle düşünme kardeşim,onlar da insan.
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi öyle siz görmüyorsunuz içinizden valiliğe kaymakamlıksa giden yokkı eskiden kapıdan milleti kovarlardı şimdi kapıda karşılayıp iş çözen idarecilik yapan halha hizmeti hak bilinciyle vali ve kaymakamlar var izmire kayyum atanmalı çamur diz boyu en ufak yağmurda izmir göl heryerden kanalizasyon kokuları allahtan İzmir’de yaşamıyorum
    Cevapla
  • 57.Alay 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz beyaz Turkler bu sekilde diz cokebilirmisiniz halkin onunde?yada diz cokturmeyimi seversiniz halk a?
    Cevapla
  • önce vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    afam yarin s4cim olsa akp den aday olsa yerden yere vururlar bunlars inanmak cok zor samimi degiller
    Cevapla
  • sassas 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani koltukta oturunca dert dinlenmiyormu yer önemli değil çare bulmak insanca dokunmak önemli insanolmak önemli iş yapamadıktan sonra yere uzansa ne olacak bu kadar büyütmeyin uzaydan gelmedi vali bu ülkenin insanı hizmet etmek mecburiyetindedir ha yapmayan varmı vardır çare üretemeyen kim olursa olsun görevden alınmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!