Akşener'in Davutoğlu ve Babacan çıkışı malzeme konusu oldu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında "Yeni partilerden birinin genel başkanı sizden 20 milletvekili isterse, verir misiniz?" sorusuna, "Biz böyle bir yoldan geçtiğimiz için elbette evet derim" diyerek yanıt verdi. Akşener'in çıkışı sosyal medyada malzeme konusu oldu. Eski milli futbolcu ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, konuyla ilgili çok konuşulacak bir tweet attı.

Akşener'in Davutoğlu ve Babacan çıkışı malzeme konusu oldu
Akşener'in Davutoğlu ve Babacan çıkışı malzeme konusu oldu
GİRİŞ 13.12.2019 23:41 GÜNCELLEME 14.12.2019 12:57
Bu Habere 212 Yorum Yapılmış

Katıldığı televizyon programında İyi Parti Genel BaşkanıMeral Akşener, gündeme dair açıklamalar bulundu.

Akşener, "Yeni partilerden birinin genel başkanı sizden 20 milletvekili isterse, verir misiniz?" sorusuna, "Biz böyle bir yoldan geçtiğimiz için elbette evet derim" yanıtını verdi.

 

'DAVUTOĞLU VE BABACAN'A VEKİL VERİRİM'

"Yeni partilerden birinin genel başkanı sizden 20 milletvekili isterse, verir misiniz?” sorusuna Akşener'in yanıtı şöyle oldu:

 

Biz böyle bir yoldan geçtiğimiz için elbette evet derim. Bu durumda kendinizi çok kötü hissediyorsunuz. Birileri size bel bağlamış. Ki bize bir de büyük bir haksızlık yapıldı. Bizim teşkilatlarımız, kongremiz, her şeyimiz tamamdı. Nitekim o 15 milletvekili de dahil olduktan sonra YSK’nın kararında bütün bunlar olduğu için ve de grubu da olduğu için ‘seçime girebilir’ dendi. Canımız o kadar yanık ki, sonuç olarak ben bunu Sayın Kılıçdaroğlu’ndan nasıl gidip istediysem benden de Sayın Babacan veya Davutoğlu böyle bir talepte bulunduğu zaman elbette evet derim.

SOSYAL MEDYADA MALZEME KONUSU OLDU


İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ''Babacan veya Davutoğlu'na milletvekili veririrm'' sözleri sonrası sosyal medyada mesaj yağdı. Kullanıcıların büyük bir bölümü Akşener'i hem eleştirdi hem de açıklamalarını malzeme konusu yaptı.

İşte o mesajların bazıları;
 











 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 212
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Meral teyze babamın selamı var. Boşta iki vekil varsa versene. Evin etrafına duvar çekeceğiz de amele lazım. Birde babam deftere yazsın teyzen maaşı alınca öderiz dedi.
    Cevapla
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    gel abi geel satılık vekil var geeel
    Cevapla
  • Aylin 4 yıl önce Şikayet Et
    Valla ne kadar parti kurulursa kurulsun kısa vadede iktidar olmaları gereken oyu almaları imkansız...o halde bu partilerin hangi amaçlarla kurulduğu o kadar ortada ki....AKP yı aşağıya indirme girişimlerinden sadece birisi...sonuncusu da olmayacağını biliyoruz...
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    vekil kiralamanın önü kesilmeli ne kadar saçma seçim kazanmadan meclise gir milletin gözünün içine baka baka sahtekarlık yapıyorlar
    Cevapla
  • amaç belli 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi parti mhp oylarını böldü şimdide akp oylarını bölme gayretindeler amaç %50 nin altına indirmek akp mhp ittifakını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi