Fatih’te Vatan Caddesi üzerinde yürüdüğü sırada fenalaşarak bir noktada uzun süre bekleyen bir kişi, aniden yere yığılarak hayatını kaybetti. Şahsın hayatını kaybettiği o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 16:00 sıralarında Fatih Molla Gürani Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan Muratpaşa Parkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak ortasında hareketsiz halde yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede erkek şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Hayatını kaybeden kişinin yabancı uyruklu olduğu öğrenilirken, yapılan incelemede şahsın üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek yolu kapattı. Ölen şahıstan ise geriye sadece ayakkabılarının kaldığı görüldü.

O ANLAR KAMERADA

Yürüdüğü sırada fenalaşarak yere yığılan şahsın, hayatını kaybettiği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şahsın yürüdüğü sırada bir ağacın kenarında durarak bir süre beklediği, daha sonra ise bir anda yere düşerek hayatını kaybettiği görülüyor.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemelerin ardından şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden şahsın kesin ölüm nedeni ise yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • bak sen 14.12.2019 16:50
    merhametlilerin yok olduğu merhametsizlerin cirit attığı bir toplum olduk çıktık vesselam
  • bamsııı 14.12.2019 16:35
    bir kere karaköyde böyle bir durum oldu çepciler miş numara yapıyoırlarmış
  • Mert 14.12.2019 15:21
    Insanlari duyarsizlastiran ne biliyormusu nuz, o sagda solda yalandan kkendini yere atip numara yapip milleti enayi yerine koyan assagilik dilenciler .onlar yuzunden insanlar artik ilgi gistermiyor boyle durumlara
  • Harun 14.12.2019 14:41
    Yanından geçip gidenler birgün kendi anne babasıda düşünce geçip gidenlere nediyecekler?
  • s.e. 14.12.2019 14:39
    maalesef olay yeri istanbul un en hareketli ve işgüzarlığın çoık olduğu bir bölge. biraz da ilgisizlik bundan dümen mi var diye ilgisiz kalınmış olabilir. o an oradaki bir çok insan yine yabancı uyruklu olma ihtimali var.
Daha fazla yorum görüntüle