Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun tank palet fabrikasına ilişkin açıklamalarına "Oranın alan olarak satılmaya kalksa 20 milyar dolar değeri var diyor. Öyle bir müşteri bulsa da gereğini yapalım. Herhalde emlakçılar falan buna yardım yapmadılar." dedi.

GİRİŞ 15.12.2019 22:30 GÜNCELLEME 16.12.2019 09:27
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber ve ATV ortak yayınında Gündem Özel programında açıklamalar yaptı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tank palet fabrikasına ilişkin değerlendirmelerde de bulundu. Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tank palet fabrikasıyla ilgili iddialarına da yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tank palet fabrikasına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

 

"Şu anda biz Leopark tanklarının devamlı Kemal efendinin konuşup bulduğu Arifiye'deki tank palet fabrikası olayında, orası tamir bakım atelyesiydi, bitmiş tükenmiş bir konumda. Üç firma ihalesine girdi. Sözleşmesinde oraya 50 milyar dolar yatırım yapılacak. Ortak kim BMC'nin yüzde 50 ortağı olan Katar'la. Sattınız diyor, ne satması! Yalan söyleme dürüst ol, doğru konuş. Buranın işletme noktasında 25 yıllığına BMC'ye kiralandı. Satış yok ama adamda yalan bol. Şu anda orada Leopar tanklarının tamir, bakımı yapıldığı gibi kendimize ait yine aynı şeyler var. Mesela fırtına obüsleri burada üretiliyor, yine yalan.

Oranın alan olarak satılmaya kalksa 20 milyar dolar değeri var diyor. Öyle bir müşteri bulsa da gereğini yapalım. Herhalde emlakçılar falan buna yardım yapmadılar. Buradaki alan sadece kiralamadır ve bu kiralamayla da BMC üç firma arasından çıkıp kiralamıştır."

YORUMLAR 12
  • hakkı sever 4 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu ve chp bir güvenlik sorunudur.
    Cevapla
  • YUNUS 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğri cetvelden doğru çıkmaz.kılıçdaroğlu.şu vatan için bir tane ağaç dikmişmi ona bakın.bunlar kılıçdaroğlu gelecek diye dağı yeşile boyayan zihniyet.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle askeri bir tesis zarar ediyor, daha iyisini sen bul, sat mantığıyla satılabilir mi?!
    Cevapla
  • yunaklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Askeri fabrikaların hiç bir iş üretmediğini çok iyi bilirim. Bir kriko, marş dinamosu vb.. tamiri için bile işçisi, uzman çvş, astsubayı, subayı çok yokuş yapıyorlar. Binlerce çalışanı olmasına rağmen askeri fabrikalar tam bir arpalık. Yapılan doğrudur.
    Cevapla
  • Malatya 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bu rütbeli arpalıkları işlevsel hale getirme projesidir. CHP değil mi kim bu salatalık dese tuzu alıp koşuyorlar önünü arkasını bilmeden
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Burda reis haksız bedava vermeyeceksin 50 milyon dolar ne senşn altındaki 2 araba kadar zaten üretim yapan yer yazık oldu devlet köprü ve hastanelerde ki gibi zarar ediyor ordan da Kılıçdaroğlu maalesef haklı nadir doğrularından bizim olmadan olmuyor kendi üretecek devletin yoksa olmuyor örnek rusya
    Cevapla
  • F.D 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sen yanlış gelmişsin.kriptolar twitter'da fişekleniyor :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...