Bunu yapan insan olamaz: Engelli vatandaşı öldüresiye dövüp çukura attı!

Hatay'da, sol kolu olmayan 53 yaşındaki Ahmet B. sınır kavgası yüzünden tartıştığı komşusu tarafından feci şekilde darp edilip çukura atıldı. Olaydan sonra gözaltına alınan saldırgan komşu, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bunu yapan insan olamaz: Engelli vatandaşı öldüresiye dövüp çukura attı!
Bunu yapan insan olamaz: Engelli vatandaşı öldüresiye dövüp çukura attı!
GİRİŞ 17.12.2019 14:14 GÜNCELLEME 17.12.2019 14:17
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Hatay’ın Erzin ilçesinde engelli bir vatandaş, sınır meselesi yüzünden tartıştığı komşusu tarafından feci şekilde darp edilerek çukura atıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, olay ilçeye bağlı Kızlarçayı Mahallesi, Erzin-Kuzuculu arasındaki portakal bahçesinde meydana geldi. Sol kolu olmayan Ahmet B. (53) sınır meselesi yüzünden komşusu Mustafa K. ile tartıştı.

 

İddiaya göre, Mustafa K. tartışma sırasında sert bir cisimle engelli Ahmet B.’a saldırdı. Ahmet B. başına aldığı sert cisim darbeleriyle feci şekilde yaralandı. Baygınlık geçiren Ahmet B.'u, çukura attığı ileri sürülen Mustafa K. olay yerinden uzaklaşırken, birkaç saat sonra kendine gelen Ahmet B., cep telefonu ile çocuklarını arayıp durumu bildirdi. Olay yerinde yaralı şekilde bulunan Ahmet B.'un, götürüldüğü Dörtyol Devlet Hastanesinde tedavisi yapıldı.

Ahmet B. daha sonra Erzin Cumhuriyet Savcılığına giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Mustafa K. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 26
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Savcılar göreve?Allah korusun bu olay benim başıma gelse ben o döveni komaya sokarım biz Adalet istiyoruz ADALET..
    Cevapla
  • kayseri38 4 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin. basına yansıda ya olay, şimdi yeniden tutuklama kararı çıkarırlar! adalet ülkemizde böyle işliyor..
    Cevapla
  • MURAT CİN / AFYON 4 yıl önce Şikayet Et
    Dairemizin kapısından ve apt dan ayakkabılar çalındı karakoldan 2 defa telefon aldım gelin şikayet ci olun diye memura olmayacağımı bu ülkede adam öldürmeye teşebbüs edenlerin bile toplumdan fikren ve vicdanen uzak savcı ve hakimler tarafından serbest bırakılacağını söyledim üzülerek bir kere daha haklı olduğumu gördüm bu olayın darısı bunu yapan caniyi bırakanların başına gelsin diyorum.
    Cevapla
  • Faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah aşkına haberlere böyle yara içeren şiddet içeren fotoğrafları kapak yapmayın, iletişim sayfasından ulaşamadım size daha öncede benzer şikayette bulunmuştum, etrafımda da birçok kişi var aynı konuda şikayetçi olan, yıllardır sitenizi ziyaret ediyorum, uygulamanızı kullanıyorum, ama bundan bir türlü vazgeçmediniz, insan nereye basacağını şaşırıyor, birden karşısına bakmayacağı bir görüntü çıkıyor, niye bu şikayetler hiç dikkate alınmıyor
    Cevapla
  • EKREM 4 yıl önce Şikayet Et
    aferin iyi etmişler tutuklamayıp bidahakine öldürsün yaşasın adalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi