Tank palet üzerinden Katar’ın üzerine yürümek

Türkiye gündeminde tartışılan bir konu ve tartışma biçimi ve şiddeti bir turnusol kağıdı gibi tarafların pozisyonunu, gerçek amaçlarını ve kimlerin ekmeğine yağ sürüldüğünü çok net ortaya koymaktadır.Bunlardan biriside son günlerin hararetli tartışma konusu tank palet fabrika meselesidir. Bütün mesele Türkiye’nin yalnızlaştırılmasıdır

 Tank palet üzerinden Katar’ın üzerine yürümek
Tank palet üzerinden Katar’ın üzerine yürümek
GİRİŞ 19.12.2019 17:10 GÜNCELLEME 19.12.2019 17:10
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

 Bütün mesele Türkiye’nin yalnızlaştırılmasıdır. Bu gün orta doğuda bütün ülkeler Amerika –İsrail ekseninde dizilmiş alenen Türkiye düşmanlığı yapmaktadır. Başta Mısır ve Suud olmak üzere körfez ülkeleri Türkiye’ye karşı terörü finanse etmek başta olmak üzere her türlü düşmanlığı yapmakta, Türkiye düşmanları ile kol kola yürümektedirler. 

Katar ise tüm körfez ülkeleri başta olmak üzere ABD ve İsrail’in de düşmanlığına rağmen Türkiye ile kol kola yürümektedir. Önceki sene büyük finansal krizde Türkiye’ye verdiği 15 milyar dolarlık finansal destek çok anlamlıdır. İkinci olarak Katar’daki Türk üssü çok önemlidir.

Türkiye’nin yurt dışında ve özellikle orta doğudaki en büyük en donanımlı üssüdür. Hele orta doğuda ülkenizi yalnız sınırlarınızın arkasından savunamazsınız. PKK ile mücadelenizde kuzey Irak’a girmeden . kandili etkisizleştirmeden , Mahmuru kapatmadan başarılı olamazsınız. Suriye’de 30-40 kilometrelik derinliği kontrol etmeden sınırlarınızı koruyamazsınız. 

İşin aslı Türkiye’nin güney güvenlik sınırı İdlip- Musul hattıdır ve bu hat Büyük Selçuklu’nun, Romanın da güvenlik hattıdır. Bu hattı kaybedenler, başta Roma, Selçuklu, Osmanlı bu hattı kaybettikten sonra yıkılmışlardır.

Ayrıca Katar’ın tank palet işinde olması büyük bir avantajdır. Üreteceğiniz tankın hazır müşterisidir. Böyle dost bir ülkenin hedef gösterilmesi, ailenin Türkiye yatırımlarının polemik konusu yapılması aslında Türkiye’ye yapılacak en büyük kötülüktür. Tank palet üzerinden sürekli Katar’ı hedef göstermek aslında Türkiye’yi yalnızlaştırma projesine hizmettir. 

Türkiye’nin ne işi var Katar’da , ne işi var Libya’da , ne işi var Bosna’da demek, sizin ne işiniz var Diyarbakır’da ne işiniz var Kıbrıs’ta ve hatta ne işiniz var İstanbul’da demekle aynıdır.

Dünyanın emperyalistleri Amerikası , Rusyası, İsrail’i Fransası İngiliz’i Alman’ı burnumuzun dibinde, kuzeyimizde güneyimizde yığınak yaparken, on binlerce kilometreden gelen askerleri cirit atarken bunlara tek laf etmeyip, Türkiye’nin yanında duran ülkelere laf söylemek, Türkiye’nin güvenlik operasyonlarına karşı alınan kararlara liderlik eden Amerikan senatörleri ile aynı ağzı , aynı söylemleri kullanmak demektir. 

Milli olmak demek, dolaylı dolaysız ülkenizin aleyhine çaiışanların ekmeğine bir gram bile yağ sürmemek, Türkiye düşmanları ile aynı safta olmamak demektir.

Necmettin Aydın 20. Dön. Zong. Milletvekili, Milli Görüş Platformu Sözcüsü

YORUMLAR 20
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet sırrı denilen birşeyi illede açıkla demek, dürüstlük değil, yabancı ya servis ederek hainliği körüklemek değil midir?
    Cevapla
  • can 4 yıl önce Şikayet Et
    İçimiz hain dolu. kimlerin kimlerle iş birliği içinde olduğunu biliyoruz.
    Cevapla
  • Serap 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkis tusu begeni tusu olmayabilir ama her satiri ulke ve millet menfaatine dokunan aciklamalariniz birkez daha bizi mutlu ve onurlu etmistir. Biz bu ulkede kimin kimlerle dans ettigini biliyoruz ama bilmeyenler icin cok guzel aciklamalar tebrik ederim
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ile yunan ile ingiliz ile abd ile anlaşılsa idi chp çok sevinirdi nede olsa yarısı yahudi diyer yarısıda ermeni ne beklenirki
    Cevapla
  • hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    ey suud ve bae allah korusun türkiye biraz sendelese israil ve abd sizi parçapinçik edecek benden söylemesi işte ozaman biz belki son çağırışınıza yetişemeyiz ama zaten siz bunu biliyor ve bekliyorsunuz sizi irtidadlar sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...