Bakan Soylu'dan kritik açıklamalar!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Türkiye, terörle mücadelede tarihinin en güçlü olduğu, en yüksek koordinasyon içinde olduğu, en stratejik adımları attığı ve terörün bitmesine en yakın olduğu durumdadır. Sadece 2014'te 5 bin 558 kişinin katıldığı terör örgütüne bu yıl katılan kişi sayısı 117'dir." dedi.

Bakan Soylu'dan kritik açıklamalar!
Bakan Soylu'dan kritik açıklamalar!
GİRİŞ 20.12.2019 15:31 GÜNCELLEME 20.12.2019 16:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Soylu, "Eğer 21'inci asrın başında Sayın Cumhurbaşkanımız savunma sanayinde o adımları atmamış olsaydı, hala yüzde 80 savunma sanayinde dışa bağımlı olmuş olsaydık, insansız hava aracımız, silahlı insansız hava aracımız, ATAK helikopterimiz, mühimmatlarımız olmasaydı, biz 21'inci asrın başından itibaren TSK'da, jandarmada profesyonel bir yapıya geçmemiş olsaydık, ne bugün Fırat Kalkanı Harekatını ne Zeytin Dalını ne de Barış Pınarı Harekatını yapabilirdik, ne de dünyanın 'Otur oturduğunuz yerde' dediği zaman 'Burası bizim coğrafyamız. Oturmayız.' deme şansına sahip olmazdık" ifadelerini kullandı. 

 

Bakan Soylu, "Kıran-9 ve 10 operasyonu başladı. Kıran-11'i de başlatacağız inşallah. Öyle '4-5 metre kar var, kış var, çıkamayız, giremeyiz, yapamayız, edemeyiz, kışın kendi karargahlarımıza çekilelim' yok. Bunu burada net söylüyorum. Kış da olsa yağmur da olsa kar da olsa boran da olsa bu milleti bu musibetten kurtarmaya azmettik, kurtarmaya yemin ettik. Teröre karşı kesintisiz bir operasyon içerisindeyiz." dedi. 

YORUMLAR 5
  • Ekrem 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok guzel ve dogru seyler söyluyorsun sayin bakanim lakin daglardan önce meclisin temizlenmesi gerekiyor gibi.Alinan yol hayal bile edilemezdi bunca pisligin icinde bunca yikici icte ve disardaki alcaklara ragmen Cumhurbaskanimiz ve Akparti ile bu ülke bu gunleri gordü. Hainlikler olmasa nerelerde olabilecegimizi düsunmeli herkez.Allah yolunuzu acik etsin.
    Cevapla
  • ÜÇ HİİLAL. 4 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN SOYLU BAKANIMIZ.Soysuzların hakından geleceğinize inancımız tamdır.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
    Cevapla
  • ekodayı 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun sizin gibilere güç kuvvet versin
    Cevapla
  • Neco 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel günler gelecek Allahın izniyle inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı