Ahmet Hakan'dan çok konuşulan Selçuk Bayraktar yazısı

CHP’li Özgür Özel’in “bir damat SİHA üretecek” sözleriyle hedef aldığı Selçuk Bayraktar'ı kaleme alan Ahmet Hakan, Bayraktar'ın Türk gençliğine "biz de yapabiliriz" duygusunu verdiğini yazdı, Özel'i toplumun gerisine düşmekle eleştirdi.

Ahmet Hakan'dan çok konuşulan Selçuk Bayraktar yazısı
Ahmet Hakan'dan çok konuşulan Selçuk Bayraktar yazısı
GİRİŞ 21.12.2019 00:09 GÜNCELLEME 21.12.2019 00:09
Bu Habere 151 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın damatlarını eleştirirken Selçuk Bayraktar'ı da hedef aldı.

 

Özel'in İHA ve SİHA'ları üreten Baykar'ın Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'ın eleştirmesi tartışmaları beraberinde getirdi. Ahmet Hakan da bu isimlerden birisiydi. "Selçuk Bayraktar neyi temsil ediyor?" başlıklı yazısında yazar, bu soruya yanıt verdi.

"Türkiye’nin gıpta ile izleyen olmaktan çıkıp gıpta ile izlenen hale gelişini temsil ediyor"

ŞU iki şeyi temsil ediyor:

- BİR: Türk milletine “Başardık” duygusunu veriyor. Türk gençliğine ise “Biz de yapabiliriz” duygusunu veriyor. Yani komplekslerden arınmayı, “Başkaları yapar, biz yapamayız” anlayışını yıkmayı temsil ediyor.

- İKİ: Türkiye, ilk kez gelişmiş bir teknolojik ürüne imza atıyor Bayraktar sayesinde. Üstelik savunma sanayisi gibi çok stratejik bir alanda... İşte bu nedenle, Türkiye’nin gıpta ile izleyen olmaktan çıkıp gıpta ile izlenen hale gelişini temsil ediyor.

Durum böyle olduğu halde... CHP’li Özgür Özel’in Meclis’te yaptığı bir konuşmada... Selçuk Bayraktar’ı “damat” parantezine alarak yıpratma çabası içine girmesi çok büyük talihsizlik.

Oysa Özgür Özel, Selçuk Bayraktar’ı ve altına imza attığı atılımları..  Mesela İlker Başbuğ’a sorsa... Selçuk Bayraktar’ı öyle bir paranteze almaktan hicap duyabilirdi. Dikkat ettim, inceledim, araştırdım, gözlemledim:

Selçuk Bayraktar denilince...

İster iktidar yanlısı olsun, ister iktidar karşıtı olsun, toplumun tüm kesimlerinden işitilen genel olarak derin bir takdir duygusudur. Selçuk Bayraktar’ı “damat” parantezine alarak küçümseyip önemsizleştirmek... Toplumun gerisine düşmekten başka bir şey değil. Özgür Özel’e pek yakışmadı gibi...

YORUMLAR 151
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Özgür Özel bu ülke siyasetinin yüz karası
    Cevapla
  • Harun 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yakışmadı be tam da özgür özele yakıştı
    Cevapla
  • Ozcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu silahlar pkk yi yok etme noktasina getirdi bunu sindiremiyor ici yaniyor
    Cevapla
  • ccey 4 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru, gençlere örnek olacak ilham kaynağı olacak projeleri başardılar, inşallah gençlik büyük adımlarla geliyor, tıptan teknolojiye kimyaya her alanda yeni atılımlar, muhalefetin bir sözü var hani bu hükümet dünyanın in iyişinide yapsa karşı çıkarız millet bu görevi verdi bize diye hala siyasette muhalefet olmak nedemek anlamamışlar, birileri çıksada açık açık bir muhalefet nasıl olur diye ders verseler iyi olur siyasl bilim prof.ları nerede acaba Millet menfaatinede olsa karşılar ülkeye atılım yaptıracak projelerede fırsatını buluncada durdurmak için ellerinden gelenide yapmaktan geri kalmayanlar muhalefet olmayı ihanet içinde olmak zannediyorlar galiba
    Cevapla
  • seyfo 4 yıl önce Şikayet Et
    bazen çok doğrucu adam oluyorsun, seni kutlarım bu yönünden ötürü...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak