Bu kadar da olmaz! Uyuşturucu çetesi liderinin kimliği şoke etti

Hakkari merkezli 7 kentte düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 51 kilo 61 gram metamfetamin, 7 kilo 157 gram esrar, 20 kilo 141 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucu ile ilgili gözaltına alınan 18 şüpheliden suç çetesinin lideri olduğu belirtilen emekli okul müdürü ve 9 kişi tutuklandı.

Bu kadar da olmaz! Uyuşturucu çetesi liderinin kimliği şoke etti
Bu kadar da olmaz! Uyuşturucu çetesi liderinin kimliği şoke etti
GİRİŞ 23.12.2019 20:50 GÜNCELLEME 23.12.2019 20:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hakkari Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti bilgisi üzerine 'Şehit Özel Harekât Polis Memuru Bayram Çiçek Operasyonu' düzenledi. Uyuşturucu ticareti yapanların yakalanması için Hakkari merkezli  Gaziantep, Kilis, Van, Antalya, Nevşehir ve Diyarbakır'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 18 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 51 kilo 61 gram metamfetamin, 7 kilo 157 gram esrar, 20 kilo 141 gram eroin ele geçirildi.

 

 

Aralarında, suç çetesinin lideri olduğu belirtilen emekli okul müdürünün de bulunduğu 18 kişi yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden emekli okul müdürü ile birlikte 10 kişi tutuklanırken, 5'i adli kontrol şartı olmak üzere 8 kişi de serbest bırakıldı. Uyuşturucu ile ilgileri bulunan firari 2 kişinin yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • makif 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen. Curuk elmalar atilmali
    Cevapla
  • Malatyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaa işte her müdür adam olmuyor. Öğretmenlerin hepsi melek değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı