ABD'li rap şarkıcısı 'Blueface' bir caddede aracının üzerine çıkarak yanında getirdiği poşetlerdeki parayı çevredeki insanlara saçtı. Şarkıcı o anları sosyal medya hesabından 'paylaşma mevsimi' notuyla paylaşırken, görüntüler sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmaya neden oldu.

'Blueface' olarak bilinen rap şarkıcısı Johnathan Michael Porter, Los Angeles şehrinde bulunan Skid Rov bölgesinde, lüks cipinin üzerine çıkarak çevresinde toplanan insanlara para saçtı. Şarkıcı, yanında getirdiği poşetlerdeki paraları saçmaya başladığı anları sosyal medya hesabından 'paylaşma mevsimi' notuyla paylaştı.

Görüntülerde, çevredekilerin aracın etrafına toplandığı ve şarkıcının saçtığı paraları yakalamaya çalıştıkları görüldü. Bazı kişilerin de aracın üzerinde kalan paraları almak için araca tırmandığı görüldü.

Şarkıcının sosyal medya hesabından yayınladığı bu görüntüler takipçileri arasında da tartışmalara neden oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir bölümü şarkıcının para saçmasını 'aşağılayıcı' olarak yorumlarken, bir bölümü de bunu 'cömertlik' olarak nitelendirdi.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • misafir 25.12.2019 09:42
    aslında eğlenceli de olmuş, nasıl bizim düğün arabaları çocuklara para dağıtıyor artık alan alana tabi...
  • İsim 24.12.2019 22:54
    A be deli (ABD'li) ne yapıyorsun?
  • Cimmmm bommmm 24.12.2019 22:37
    Helal olsun görün türk sanacilari görün
  • Halil 24.12.2019 22:18
    Haysıyetsız adam..madem ıyılık yapacaksın..tek tek vatandaslara dagıtsana..pıslık şımarık senı..ınsanların gururnla neden oynuyorsun..
  • kelkit 24.12.2019 21:36
    bu haysiyetsizin verdiği msj direk ey halk bakın ben bu kadar parayı sizden kazandım beni zengin ettiniz ama ben sizin parayla sizinle eğleniyorum. tez zamanda inş beş kuruşsuz kalır acından geberirsin insanlıktan nasibini almamış domuz
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek