Anne 'köpek saldırısı' dedi doktor inanmayınca...

Antalya’da, vücudunda çok sayıda yara olan kızı B.Ö.'yü (2) hastaneye götüren anne Z.Ö., piknik yaparken, köpek saldırısına uğradığını söyledi. Doktorun, kesici alet yarasına benzediği yönündeki beyanı üzerine gözaltına alınan Z.Ö., yaraların köpek ısırmasından kaynaklandığı tespit edilince serbest bırakıldı.

Anne 'köpek saldırısı' dedi doktor inanmayınca...
Anne 'köpek saldırısı' dedi doktor inanmayınca...
GİRİŞ 25.12.2019 11:41 GÜNCELLEME 26.12.2019 07:55
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Olay, 2 Kasım Cumartesi günü, Döşemealtı ilçesi Duacı Mahallesi'nde meydana geldi. Z.Ö., arkadaşları Ç.B., Y.Y., Y.A., kızı B.Ö. ve 4 yaşındaki oğluyla ormanlık alana pikniğe gitti. Z.Ö. ormanlıkta kızı B.Ö.'yü, oynadığı sırada köpek ısırdığı iddiasıyla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Başında, boynunda ve vücudunun farklı yerlerinde çok sayıda yara bulunan küçük kıza doktorlar müdahale etti.

 

 

'KESİCİ ALET YARASI' İDDİASI

Tedaviyi yapan doktor, küçük kızın boynundaki yaraların kesici alet yarasına benzediğini belirterek, durumu hastane polisine bildirdi. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince inceleme başlatıldı. Gözaltına alınan anne Z.Ö., olay yerinin jandarma bölgesi olması nedeniyle Döşemealtı Jandarma Karakolu'na teslim edildi. 

 

 

Z.Ö., jandarma karakolundaki ifadesinde, piknik yaptıkları ormanlık alanda uyuduğu sırada kızından uzakta olduğunu, bu sırada sokak köpeğinin saldırısına uğradığını söyledi. Köpek sesi ve kızının ağlamasına, çığlıklarına uyandığını anlatan Z.Ö., "Kızımı kanlar içinde gördüm. Vakit kaybetmeden hastaneye götürdüm" dedi.

ADLİ TIP KÖPEK ISIRIĞINI DOĞRULADI

Z.Ö., jandarmadaki işlemlerinin ardından 'taksirle yaralama' suçundan adliyeye sevk edildi. Z.Ö., savcılıktaki işlemleri sonrası serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, B.Ö.'nün vücudundaki yaraların nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan rapor talep etti. Yapılan incelemede, yaraların, köpek ısırmasından kaynaklandığı belirlendi. Minik kız ise tedavisinin ardından annesine teslim edildi.

Jandarma ekipleri tarafından tespit edilen köpek ise yakalanarak, hayvan barınağına konuldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 34
  • yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede çocuk bakmak saldım çayıra mevlam gayıra sözünün çıkış mahallidir.
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi de, anne uyumusta onunla birlikte piknige gidenlerin hepsi de mi uyumuslar ayni anda? Kimse bakmamis goz kulak olmamis mi iki yasindaki bir cocuga?
    Cevapla
  • GERÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    Pitbul beslemek yasak ama sokaklar pitbul dolu.Artık bu köpek saldırılarına devlet el koymalı. Sahipsizse barınak ya da itlaf sahipli ise ağır cezalar gelmeli.Bu kaçıncı?
    Cevapla
  • Selen 4 yıl önce Şikayet Et
    cocuk ölmedigine sükür allah korumus pitbul olsaydi parcalardi kolay birakmazdi
    Cevapla
  • Ali Usta 4 yıl önce Şikayet Et
    köpekleri o hale getiren yine insan..
    Cevapla
  • Özlem 4 yıl önce Şikayet Et
    almanyada basi bos dolasan köpek yok, hepisi yuvada ve barinaklarda. aynisini uygulasinlar türkiyedede
    Cevapla
  • efe 4 yıl önce Şikayet Et
    hayvan sever olarak kendini tanıtanlara sorsan inanın köpek haklı der. aç bırakıldığı için saldırmıştır der. toplumun suçu yani. yaşadım aynı olayı oradan biliyorum.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    hayvanin sucu ne, onu saldirgan yapan yine insan degilmi. insan ve hayvan suclamayla bir yere varilmaz. cözüm lazim ..
    Cevapla
  • Ugr46 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kusura bakmasın bunu yapan hayvan ölür hayvan sever nedir be birtek o sokakta bağırıp çağıran tencere tavacilarmi hayvan sever kusura bakma insan sevgisi olmayandan hayvan sevgisi ne arar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?