AK Parti'li Kaya'dan Başkan Soyer'e 'su' eleştirisi

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, kentte 5 ilçeye, ana su boru hattındaki arıza nedeniyle 40 saat su verilememesini eleştirdi. Sosyal medyadan fotoğraflar paylaşan Kaya,

AK Parti'li Kaya'dan Başkan Soyer'e 'su' eleştirisi
AK Parti'li Kaya'dan Başkan Soyer'e 'su' eleştirisi
GİRİŞ 25.12.2019 11:49 GÜNCELLEME 25.12.2019 11:52
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

"CHP'li Aziz Kocaoğlu, CHP'li Tunç Soyer'den daha insaflıydı. O hiç olmazsa İzmir'i yağmurlu havada susuz bırakmaz, kesintileri yaza doğru yapıp kuyrukları güneşli havaya denk getirirdi" dedi. 

 

 

İzmir'de, Tahtalı Barajı'ndan Görece İçme Suyu Arıtma Tesisi'ne suyun taşındığı ana borunun patlamasının ardından Buca, Karabağlar, Gaziemir ile Konak ve Bornova ilçelerinin bazı kesimlerine, pazar günü saat 19.00'dan itibaren 40 saat süreyle su verilemedi. Yüzlerce kişi, ellerinde kova ve bidonlarla mahallelerine getirilen ilçe belediyelerine ait tankerlerin önünde kuyruğa girerek, su aldı. Musluklardan dün akşam saatlerinden itibaren su akmaya başladı. 

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yönelik eleştiride bulundu. Fotoğraflar da paylaşan Kaya, şunları kaydetti: 

 

 

'İlk fotoğraf 1976 yılından Bornova Büyük Cami önündeki su kuyruğu. İkinci fotoğraf ise 2019 yılında Karabağlar'daki su kuyruğu. Aradan 43 yıl geçmiş, değişmeyen tek şey vatandaşların mağduriyeti. İzmir'e ve İzmirlilere yapılan CHP zulmü, sistematik bir biçimde devam ediyor. CHP aynı CHP, zulüm aynı zulüm. Sadece kişiler ve yöntemler değişiyor. Ancak hakkını vermek lazım, CHP'li Aziz Kocaoğlu CHP'li Tunç Soyer'den daha insaflıydı. O hiç olmazsa İzmir'i yağmurlu havada susuz bırakmaz, kesintileri yaza doğru yapıp kuyrukları güneşli havaya denk getirirdi.'

 

YORUMLAR 26
  • Ankarayı unuttuk mu 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha beteriankarada vardı kuraklık döneminde aylarca 2 günde bir su vardı sadece.
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah herkese layık olanı verir.hem oy verip yemde ağlamak yok..
    Cevapla
  • yuhhhh 4 yıl önce Şikayet Et
    herşey daha iyi olacak diyen zihniyetler...alın size iyilik...
    Cevapla
  • ASILBEY@06ÇUBUK 4 yıl önce Şikayet Et
    O İzmirliler böyle istiyorlar demekki. Onlar için yol,su,kanal,park,yeşil alan,çöp önemli değil ,yeterki Belediye Başkanlığı koltuğunda CHP nin adayı otursun. Böyle düşünülmese o koltukta oturan kim olursa olsun yeterli hizmet veremiyorsa değiştirmesi lazımdı.
    Cevapla
  • ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    izmir müstehaktır hatta daha beterolsunlar... yakında belediyeleri onlara güzel bir atatürk heykeli yapar,fena halde mutlu olurlar telaşa gerek yok))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi