İnternetten gözlük siparişi verdi, kutudan patates çıktı!

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde internet üzerinden saat ve gözlük alışverişi yapan bir vatandaş gelen kargo paketini açmasıyla şok yaşaması bir oldu.

İnternetten gözlük siparişi verdi, kutudan patates çıktı!
İnternetten gözlük siparişi verdi, kutudan patates çıktı!
GİRİŞ 25.12.2019 18:14 GÜNCELLEME 25.12.2019 18:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Arifiye ilçesi Arifbey Mahallesi’nde yaşayan Mehmet Ecevit isimli vatandaş bir alışveriş sitesinden kendisine saat ve gözlük siparişi verdi. Adresine gelen kargoyu açtığında içinden aldığı ürünler yerine başka şeyler çıktığını gören Mehmet Ecevit durumu sosyal medyada paylaşarak, “İnternetten verdiğiniz siparişlere çok dikkat ediniz. Gözlük ve saat siparişi verdik patates ve kum çıktı” yazarak arkadaşlarına uyarıda bulundu.

Mehmet Ecevit, “Kargocu geldiğinde ürünün parasını kapıda ödedik. Herkes alışveriş yaparken dikkat ederse iyi olur. Ürünü aldığımız adamları aradık ama telefonlarına ulaşılamıyor” dedi.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    bu birşey değil...geçen yaz İstanbul dan Aydın - Nazilli ye gitmiştim,gelirken yolda Denizli yi biraz geçince yaşlı bir kadının yolda terayağı satığını gördük,birkaç kişi şöfere rica edip otobüsü durturtup top şeklindeki tereyağından aldık. eve gelince kaba sığmayınca bıçakla keseyim ,ufalınca sığar dedim,bıçağı bi vurdum ---bi baktım top şeklinde tereyağını kof büyükçe bir turbun üstüne sıvamışlar,içi turptu yani.buda köylümüzün hilesi.
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Neyse ben şanslıyım. Benim kutudan oyuncak gözlük cıktı
    Cevapla
  • Mnnn 4 yıl önce Şikayet Et
    O paradan hayır görmez akılsız öyle bir acısı çıkar ki
    Cevapla
  • Bjk'lı 4 yıl önce Şikayet Et
    fecebook üzerinden reklam yapan bir şirket, kahve makinası satışı yapıyor. Kapıda ödeme seçeneği var sadece. Kargodan gelen paketten elektrikli cezve çıkıyor. Faturada telefon numarası yok. Ulaşamıyorsunuz ve elinizde kalıyor. Uyarıyorum. Almayın. Aynı şirket, çocuk havuzu sipariş edene çocuk can simidi, traş makinesi sipariş edene burun kıl temizleme aleti gönderiyor.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayirli olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor