Şu panik Ataklı'yı bağlayın yerli otonun altında kalacak!

Haber 7 Yazarı Esra Elönü, Türkiye'nin 60 yıllık hayali olan yerli otomobilin görücüye çıkmasının ardından yapılan eleştiriler hakkında bir köşe yazısı kaleme aldı.

GİRİŞ 30.12.2019 10:43 GÜNCELLEME 30.12.2019 10:50
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Yerli otomobilin tanıtılmasının ardından bu durumu hazmedemeyenler kara propaganda yapmaya kalktı. Haber 7 Yazarı Esra Elönü ise köşe yazısında atılan çamurlara yanıt verdi.

 

 

İşte Esra Elönü'nün köşe yazısı:

Bunların haline gülmekten ölenlere mezar sponsoru olmak istiyorum. Öyle sıyırdılar ki Veteriner Ambulansıyla götürsen burası güzelmiş deyip yal servisi isterler. İnsan sırf şunları kudurtmak için bile her dakika küçük milli ev aletleri üretir o derece.

 

 

En son yerel gözlük camından ekran yapıp orada böğüren bir herif vardı. Panik Ataklı, hareketlerini gördünüz mü bilmiyorum. Gömleğini düz giymiş ama beynini tersten takmışlar. “ Yapamazsınız diyordu” yapamazsınız dediği saatlerde de Ülkenin Cumhurbaşkanı direksiyon başına geçmişti ki Allah bu ülkenin direksiyonun da ayırmasın.

Faprika nerede deyip uuuuluyorlar. Fabrikayı görseler , ürün nerede diye ürüyecekler. Örnek ürünün ne olduğunu bilmiyorlar bu beyinle salyalar saçıyorlar lakin Allah’tan arabanın silecekleri iyi çalışıyor.

İnsan oluştuğu yerin numunesidir. Biz bu türleri görüp “ Hayvanat bahçesi”  nerede diye soruyor muyuz? Sormuyoruz .

Diğer HDP’li canlı da “ Pilli araba” deyip dalga geçiyordu en son. Sen o dalga geçtiğin arabanın paspasını üret önce , kaputa sıkışmış enik gibi alarm vereceğinize takdir etmeyi öğrenin diyeceğim ama sizdeki milli damar bile mayınlı.

Yürüyen tüpçü kamyonu gibi bayır aşağı dökülüyorsunuz . Araba neredeyse kahvenizi nasıl alırsınız diye soracak o derece muazzam lakin bunlar kafayı yemekte öğün atlamadıklarından gördüklerini gömmek istiyorlar.

Bizans kafaları, duşbaşları, Panik Ataklıları, Temelli temelsizleri, büyükbaş casusları kızdırmak istiyorsanız bu topraklardan bir cevher çıkarın. Bunların alkışını almak istiyorsanız Aşık Veysel’in sadık yârini küstürün onu yaralayın işte o zaman sizden mükemmeli olmaz.

Gülün geçin bunlara farz edin ki, tımarhanede tenefüs zili çalmış onlar da okul kırıyorlar. Gülün geçin bunlara farz edin ki, ibretlikler galerisi açılmış siz de ikinci el bir ibretlik arıyorsunuz. Gülün geçin bunlara farz edin ki, şehrin elektriği kesildi mum koyacak boş kafataslarına ihtiyaç var kısa süreli abajurlar..

Artık bunlar için ciddi laflar sermayesini harcamıyorum. Atık, kullanılmamış, bir cümlenin eskisi, bir beyin rüzgarı... Depoya iniyorum rutubetli beyinler için rutubetli laflar reyonundan ucuzuna cümleler seçiyorum.

Gülün geçin.

YORUMLAR 81
  • Vanli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya ablacım sen ne yaptın??? Bu lafları ben yesem şimdi ölmüştüm. Bunların beyinleri öldüğü için üzerlerine alınmazlar şimdi.
    Cevapla
  • alonecanary 4 yıl önce Şikayet Et
    elleriniz dert görmesi Esra hanım. sevgiyle, saygıyla, sağlıkla kalın.
    Cevapla
  • Orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    İlahi Esra hanım. Nereden buldun diyeceğim de demiyorum ne güzel tasvir etmişsiniz. "Tebrik" etmek için bu kelime yetmez ama daha iyisini bulana kadar bununla iktkfa edin, daha iyisi de alacağınız olsun helal olsun.
    Cevapla
  • Mustafa Aytaç 4 yıl önce Şikayet Et
    yollara çıkınca bu araç ne diyecekler acaba. zihninizi açmak için bir iki bilgi vereyim sayın panik ataklı; yılda Türkiye' ye giren otomobil ve ticari araç toplamı 1,5 milyon adet, ilk okul matematiği biliyorsan kafi kabaca bu 20 milyar dolar falan eder. peki yerli araba yaptık bu iş bitti mi? seri üretime geçince 175 bin adet üretilecek yıllık bu ihtiyacın %12 si ama bir sıfırdan büyüktür. Aklı, yüreği ve parası olan başka yatırımcılarda bu işe girecek korkmayın bir değil birkaç yerli otomobilimiz olacak. bu kuklayı parmağına takıp konuşturan asıl bundan korkuyor demedi demeyin. yoksa %88 hala sizin (şimdilik ama geliyoruz Türkler geliyor otomobille, siha ile, kirpilerle, helikopterle...)
    Cevapla
  • danısman 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerli ve milli otomobil çok koydu bunlara çok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı