Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yıl mesajında dikkat çeken detay!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni yıla girilirken bir mesaj yayınladı. Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı, Libya konusu ve Yerli Otomobil ile birlikte Kanal İstanbul konusunda açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 31.12.2019 15:01 GÜNCELLEME 31.12.2019 17:45
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl dolayısıyla görüntülü yeni yıl mesajı yayınladı.

 

 

Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ülkemizi büyük ve güçlü Türkiye hgedefine biraz daha yaklaştırmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. 31 Mart seçimleriyle önümüzdeki 5 yıl boyunca şehirlerimizi yönetecek belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, il genel meclis üyelerimizi ve mahalle muhtarlarımızı belirledik. Seçim sonuçlarının bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum. Böylece Türkiye, 2023 Haziran ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimine kadar kesintisiz bir icraat dönemine girmiş oldu.

 

 

Milletimizin konut talebi sürdükçe, kampanyayı her yıl 100'er binlik seriler halinde devam ettirmeyi planlıyoruz.

Türkiye'yi Akdeniz'den dışlama projeleri attığımız adımlarla akamete uğradı.

(Türkiye'nin Otomobili) Projenin milletimiz tarafından benimsenmiş olması, başarısının ispatıdır.

Kanal İstanbul projemizi inşallah adım adım ilerletecek ve mutlaka neticeye ulaştıracağız.

2020, bunca yıldır verdiğimiz mücadelelerin, fedakarlıkların, emeklerin meyvelerini toplamaya başladığımız bir yıl olacaktır.

STRATEJİK BİR HAZIRLIK EVRESİ OLACAK

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhuriyet'in yüzüncü yıl dönümünün stratejik bir hazırlık evresi olacak, 2020 yılında Türkiye'nin gücüne güç katacağı inancındayım." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında, acısıyla tatlısıyla, hüznüyle sevinciyle, kötüsüyle iyisiyle, kimi zaman umudun, kimi zaman da umutsuzluğun öne geçtiği bir yılın geride bırakıldığını belirtti.

MUSTAFA ŞENTOP'TAN YENİ YIL MESAJI

 Meclis Başkanı Mustafa Şentop, devlet ve millet olarak, başta Müslümanların yaşadığı coğrafyalar olmak üzere, dünyanın her bölgesinde yaşanan çatışmaları sona erdirmek maksadıyla büyük gayret sarf edildiğini belirterek, "İnsanlığın ortak mutluluğunu temin etmek gayesiyle yürüttüğümüz insani, vicdani ve ahlaki gayretlerimiz 2020 yılında da ayni inanç ve ümitle devam edecektir." ifadesini kullandı.

 

KILIÇDAROĞLU'NDAN YENİ YIL MESAJI

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "2020, liyakate dayalı istihdam politikasını, şeffaflığı, kuvvetler ayrılığını, parlamenter demokrasiyi savunanların, erkek egemen şiddete boyun eğmeyen kadınların ve akla, vicdana, ahlaka sığmayan dayatmaları reddeden gençlerin demokratik taleplerinin yükseldiği, hak, hukuk ve adalet uğruna verdiğimiz mücadelenin kökleştiği bir yıl olacak." ifadelerini kullandı.

MERAL AKŞENER'DEN DE MESAJ GECİKMEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ailesiyle birlikte hazırladığı 2020 yıl başı mesajında vatandaşın yeni yılını tebrik etti.

Akşener, mesajında "2020 yılının insanlık âlemine ve milletimize huzur, barış, refah getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın #yeniyıl’ını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 16
  • @li 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ülkemizi her yeni günle daha güçlü, genclerimizi imanlı, yoneticilerimize basta reisimize hayirli saglikli uzun ömürler nasip etsin insallah, Rabbim KK nın ömrunden alsın Reise versin inşallah. yeni yil KK yı ıslah etsin...
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerli üretim kuşkusuz önemli ancak Maliyet seri üretim oqzar payı önemli inşallah başarılı olur ancak yol uzun... Kanal İstanbul u ve Libya ya asker göndermek pek doğru değil Suriye'ye barış pınarı harekatı yapıldı ancak Suriyeli mülteciler yine sınıra dayanmış ve Beşar Esad rejimi atakta düşünmek gerek
    Cevapla
  • Greenpeace 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanal İstanbul projesini halka çok iyi anlatıp ikna etmeli yada referanduma gidilmelidir.
    Cevapla
  • Tahir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kemal kılıçdar yeni yıl mesajında gençleri sokağa kaosa davet ediyor. Bu adam kesinlikle yargılanmalı
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Önder Recep Tayyip Erdoğan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı