Selin Kartal cinayetinde 2 kişi gözaltına alındı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, 20 yaşındaki Selin Kartal'ın silahla başından vurularak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan erkek arkadaşı ile olayın gerçekleştiği evin sahibi tutuklandı.

Selin Kartal cinayetinde 2 kişi gözaltına alındı
Selin Kartal cinayetinde 2 kişi gözaltına alındı
GİRİŞ 31.12.2019 21:19 GÜNCELLEME 31.12.2019 21:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kartal'ın ölümünün ardından cesedinin bulunduğu evin sahibi Alaattin B. ile genç kızın erkek arkadaşı Serhat D'yi gözaltına alan polis ekipleri, olaydan sonra zanlılarla görüştükleri, olayın gerçekleştiği sokağı ve evi kontrol ettikleri belirlenen 6 kişiyi daha yakaladı. 

 

 

Alaattin B'nin, emniyetteki ifadesinde, şarjöründe mermi olmadığını zannettiği tabancayı şaka amacıyla Selin Kartal'ın başına dayayıp, ateşlediğini ileri sürdüğü öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan Alaattin B. ve Serhat D. tutuklandı, 6 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. 

 

 

OLAY

İddiaya göre, dün Alaattin B. (22) arkadaşları Serhat D. (23) ve Selin Kartal (20) ile Gazi Celal Mahallesi Hamdibey Caddesi'ndeki evine gitmiş, burada bir süre alkol alan üç arkadaştan Alaattin B, boş zannettiği silahı Kartal'a doğrultarak tetiğe basmıştı. Silahın ateş alması sonucu başından yaralanan genç kız olay yerinde hayatını kaybetmiş, kaçan 2 zanlı ise polislerce gözaltına alınmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    yalancı alçaklar resmen infaz etmişler silahı boş zannediyormuş kuyruklu yalan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'