Metroda dehşet! 2 kişi bıçaklandı

İstanbul Esenler'de gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişiler hareket halindeki metroda tartıştıkları 3 kişiden iki kişiyi henüz bilinmeyen bir nedenle bıçakladı.

GİRİŞ 01.01.2020 09:51 GÜNCELLEME 01.01.2020 09:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yaşanan olay sonrası metro Esenler İstasyonu'na geldiğinde bıçaklanan 2 kişi ile diğer bir arkadaşı trenden indi. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler ise yoluna metro ile devam etti. Metrodan inen ve bıçaklanan iki kişi ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

Olay, Esenler Metro İstasyonunda gece saat 03.20 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, isimleri öğrenilemeyen 3 kişi Bağcılar'dan bindikleri Yenikapı - Kirazlı metrosunda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler ile aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İki grup arasında çıkan kavgada isimleri öğrenilemeyen 2 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Hareket halindeki metro Esenler İstasyonu'na geldiğinde bıçaklanan 2 kişi ile diğer arkadaşları trenden indi.

Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişiler ise yoluna metro ile devam etti. Metrodan inen 3 kişiden ikisini kanlar içinde gören güvenlik görevlileri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Polis ekipleri de olay yerine gelerek geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bıçaklanan 2 kişiye ilk müdahaleleri yaparak en yakın hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri de metrodan inen ve ismi öğrenilemeyen üçüncü kişinin de ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Polis ekipleri Esenler Metro İstasyonu'nda olay yeri çalışması yaptı. Metronun güvenlik kamera görüntülerini de incelemeye alan polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çevrede inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 7
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    kişi yada kişiler ne demek yahu metroda kamera yokmu? yaralılar önce indilerse metrodaki polisler bir telefonla veya telsizle bir sonraki durakta anında yakalanırlar böyle bir şey avrupada olsa anında yakalanır bizim ülkemizde ise kişi yada kişiler gibi garip haberler yapılır metrodaki insanın kaçması mümkün değil nasıl kacabilir onuda anlayan beri gelsin harbiden..
    Cevapla
  • Wien 4 yıl önce Şikayet Et
    Polis korkmamasi lazim adamlar korkuyo devlet yetrli desteği vermiyo vermesi lazım
    Cevapla
  • Seçkin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem imamoğlu içki içine metro 24 saat yaptın ne oldu sözde çalışana 24 saat metro açık diyor sahtekar ekrem imamoğlu tamam o zaman bu günden sonra çalışanlar için metroyu 24 saat yap görelim ama yapamazsın çünkü senin amacın halkı kötü yola sevk etmek
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    İçki bütün kötülüklerin anasıdır mutlaka alkollü fazla kaçırmışlardır
    Cevapla
  • Konyalı Bilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Çalışana sözde 24 saat metro hizmetiymiş, kimi kandırıyon EKO. Hafta içi 06.00-24.00 arası, hafta sonu 24 saat metro çalışıyor diye utanmadan bas bas bağırıyorlar metrobüste. Bu hizmet düpedüz sözümona eğlenceye giden malum tabakaya şekil A da görülüp anlaşılacağı üzere. Garibana lazımsa hafta içi lazım metro, hafta sonu lazım değil anladın mı EKO.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor