İngiltere'de köpeklerin bakıldığı gündüz bakım merkezinde bir görevlinin köpekleri dövmesi görüntülendi. Yetkililer soruşturma açtı.

İngiltere'nin Lancashire kentinde bulunan gündüz köpek bakım merkezinde çalışan ve merkezin sahibinin babası olduğu belirlenen 67 yaşındaki John Walker, köpeklere uyguladığı şiddet başka bir çalışan tarafından görüntülendi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler tepki çekerken, Kraliyet Hayvanlara Zulüm Önleme Derneği (RSPCA) soruşturma başlattığını duyurdu. Bakım evinin sahibi 27 yaşındaki Lauren ise babasını destekleyerek hayvanlara zulüm yapmadığını, sadece sert bir şekilde müdahale ettiğini açıkladı. Ücret karşılığında hayvan sahiplerinin evcil hayvanlarını bıraktığı hayvan bakım merkezi sosyal medya hesaplarını kapattı.

 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Sevgi 01.01.2020 17:31
    Hüseyin keşke Türkçe yazsaydında anlayabilseydik.
  • hüseyin 01.01.2020 16:38
    bunlar köpek tebiyecisi dömüyor
  • medo 01.01.2020 16:02
    Bizim gibi bir ülkede, özellikle de Müslüman olan ülkelerde, olan olaylarda kıyameti koparırlar. Her yıl insan hakları, hayvan hakları, çevre, kadına şiddet, cinsel taciz diye raporlar hazırlarlar. Ama en çok taciz, şiddet haksızlık,kayıp binlerce çocuk bunlarda olur. Kimse bunlara rapor hazırlamaz. Dünyaya da kendilerini çiçek, böcek, demokrasi, çocuk hakları, hayvan hakları, çevre diye pazarlarlar. Dünyadaki, ipini kıran bütün Müslümanlarda buralara gitmeye çalışır.
  • Hasan Taş 01.01.2020 14:35
    Böyle olaylarda hertürlü malzeme var, bakış açına bağlı. Dışardan mesela bizim gibi karnı tok gönlü bir nebze olsada hoş, ve internette gezinirken böyle bir video ile karşılaşıyoruz ve tepkimizi veriyoruz... Bu videodaki adamın yaptıkları bizim ülkemizde olan madolyonun arka tarafı, hani köpek veya hayvan seviciler bir sokak hayvanına zarar verildiği zaman, başlıyorlar avrupada böyle birşey yok olamaz, doğru avrupada sokaklarda böyle dolaşan hayvanlar yok, gerisi aynen videoda görüldüğü gibi, sonuçta o videodaki adamda bir insan, gün be gün bunlarla uğraşıyor.
  • zafer gülten 01.01.2020 13:19
    köpek bakımevi üstelik sokak köpeklerinin bakıldığı bedava bir yerde değil,adamın ekmek teknesi..köpek başıda ayda 1000tl kazanıyordur sanırım.şimdi para kazanmak için girsin ağır bir işe çalışsında aklı başına gelsin.
Daha fazla yorum görüntüle