Dünya bunu konuşuyor: Türkiye harekete geçti

İçişleri Bakanlığı eski Nissan CEO'su Carlos Ghosn'un İstanbul'dan Beyrut'a kaçışıyla ilgili soruşturma başlattı. Olayla ilgili 7 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Öte yandan İngiliz haber ajansı Reuters, Ghosn hakkında INTERPOL'ün kırmızı bültenle yakalama kararı çıkardığını açıkladı.

Dünya bunu konuşuyor: Türkiye harekete geçti
Dünya bunu konuşuyor: Türkiye harekete geçti
GİRİŞ 02.01.2020 12:09 GÜNCELLEME 02.01.2020 15:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Eski Nissan CEO'su yolsuzluk suçlamaları nedeniyle ev hapsinde tutulduğu Japonya’dan firar ederek Lübnan'a gitti.

Ghosn'un kaçış planına dair detaylar henüz kesinlik kazanmadı. Ancak Japon yetkililer son olarak İstanbul'a giden özel bir jetin Osaka yakınlarındaki Kansai Uluslararası Havalimanı'ndan Pazar günü saat 23.00'da ayrıldığını belirledi. 

Bu iddialarla ilgili Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında bazı gözaltılar olduğu öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 9
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiye de yolsuzluk yapanlar elini kolunu sallayarak geziyor.onlar ne olacak pekiyi?
    Cevapla
  • afhye 4 yıl önce Şikayet Et
    yazabildiğine göre rahat geziyorlar.
    Cevapla
  • BILAL BAS 4 yıl önce Şikayet Et
    Bos ver onlari sen takma kafana
    Cevapla
  • kaptan44 4 yıl önce Şikayet Et
    bizene ingiltere arıyormuş bizde o it ypgli biri vardı bizde kırmızı bülten çıkarmıştık adam gitti abd li generallerle takıldı fransa ingilter almanya neden bunlar bu iti bize teslim etmedi türkiye yol geçen hanı olmuş diye yorum yapan kişiyede ulan dünyanın neler yaptığını görmüyonda bunumu gördün hemen yapıştırdın sen bu ülkenin evledımısın yoksa ingiltereninmi
    Cevapla
  • alp urungu 4 yıl önce Şikayet Et
    alkışlıyorum
    Cevapla
  • M.T 4 yıl önce Şikayet Et
    Hafife alınırsa tekrarlar. G. Kore'de günlerce medyada Türkiye'ye küfür kampanyası yürütülmüştü. Koredeki PDY etkili medya ve Türkiyede Moon Jae In'i katil gösteren ezoterikler vardı. Japonyada medyayı etkileyen PDY ve Türkiyedeki ezoterikler yine büyük bir operasyon çekti. Akio Miyajima çağrılmalı "*Kardeş ve dost*olarak sizi uyarıyoruz. Olimpiyatlarınız daeş,pdy,ezoterikleri yönetenlerin tehdidi altında! ghosn aşağılanmasına muhatap iki ülke olarak esas odaklara cevap olarak bize pdy mensuplarını veriniz" denilmeli. Japon savcılarına, polisine, hükümetine, milletine kin ekildi. Ezoterik-pdy ortaklığı ülkemize zarar veriyor. Bu nasıl VATAN SAVUNMASI?
    Cevapla
  • talha 4 yıl önce Şikayet Et
    çiftlik bankın sahibide her yere girip çıkıyo adam ınterpol aramasında olduğu halde gırıp cıkmadığı yer yok.
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    turkiye de malesef derin devlet hala var, bunu fransa nin emriyle olmamasi imkansiz, yani dis gucler turkiye de hala masalari var, hukumetimizi kotu durumda birakiliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor