Karın ağrısıyla hastaneye gitmişti, hayatını kaybetti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Dilvin Ak, yüksek ateş ve karın ağrısı şikayetiyle gittiği özel hastanede hayatını kaybetti. Ak’ın ölümü ailesi ve arkadaşları başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu.

Karın ağrısıyla hastaneye gitmişti, hayatını kaybetti
Karın ağrısıyla hastaneye gitmişti, hayatını kaybetti
GİRİŞ 02.01.2020 12:13 GÜNCELLEME 02.01.2020 12:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, 13 yaşındaki Dilvin Ak, karın ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle Nazilli'deki özel bir hastaneye götürüldü. Burada tedaviye alınan 13 yaşındaki Dilvin, yaşamını kaybetti.

 

 

Nazilli Beşeylül Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Dilvin Ak’ı muayene eden doktorlar, acil servise yatırdı. Gece yarısı fenalaşan Ak’ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde sürerken sabaha karşı saat 05.00 sıralarında hayata gözlerini yumdu. Özel hastanenin doktorları tarafından Nazilli Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi istendi. Ailesinin ve doktorların şok olduğu ölüm sonrası Dilvin Ak’ın tüm sevenleri yasa boğuldu.

ARKADAŞLARI SIRASINI ÇİÇEKLERLE SÜSLEDİ

 

 

Dilvin Ak’ın eğitim gördüğü Nazilli Merkez Beşeylül Ortaokulundaki 8/C sınıfındaki sırası çiçeklerle donatıldı. 8 yıldır aynı sıraları paylaştığı arkadaşları ise üzüntülerini dile getirdi. Anne-babası ayrı yaşadığı için dedesi ve annesi ile birlikte Nazilli’de dedesinin evinde yaşadığı öğrenilen Dilvin Ak’ın cenazesinin Durasallı Mahallesi Camii'nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının sonrası Durasallı Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi. 

YORUMLAR 12
  • Yörük efesi 4 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz acile gelen bir sürü gereksiz insan yüzünden gerçek hastalara yeterli vakit ayrılamıyor. Canı sıkılan acile gidiyor.
    Cevapla
  • ata 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısın
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende yıllar önce şiddetli karın ağrısı şikayetiyle acile gittim ağrı kesici vurup yolladılar 2 saat sonra dayanamadım yeniden gittik ağrı kesici yapıp sabah genel cerrah bakacak dediler genel cerrah geldi baktı film tahlil derken 14 saat sonra teşhis kondu mide delinmiş ameliyata aldılar.. 8 saat acilde ağrı kesici ile beklettiler yani acilde göz göre göre ölebilirsin
    Cevapla
  • Cehalettt 4 yıl önce Şikayet Et
    Okuduğunuz haberi bile anlayamayacak kadar mı cahildiniz ey yorumcular. Özel hastanenin doktorları zaten otopsi istemiş savcılıktan. Onlar bile şaşkın demekki nasi oldu diye. Yada bir ihmal varsa ortaya çıksın diye. Benim apandisit im patlayacaktı devlet hastanesi beni serum takip eve yolladı başka bir devlet hastanesinde tahsis konuldu. Büyük ihtimal apandisit.
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Karın ağrısı ve beraberinde ateş çocuklarda çok önemlidir.Enfeksiyon ve enfeksiyona bağlı iç kanamalar ölüm nedenidir.
    Cevapla
  • aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    bence hastane calisanalri doktorlar acilen incelensin bogle olumun olmasi hastanede doktorlarin yanlis ilac kullandiginin gostergesidir acilen hastaneye operesyon yapilsin kesin sadece bi kiz degil baskalrini ayni sekilde oluyor olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!