Gamze'nin ölümündeki sır perdesini araladı!

Kırşehir’de 2019 yılı Ağustos ayında sünnet düğününde hayatını kaybeden genç kızın ölümündeki sır perdesi, jandarmanın dikkati ve düğüne katılan misafirlerin çektiği görüntüler sayesinde aralandı.

Gamze'nin ölümündeki sır perdesini araladı!
Gamze'nin ölümündeki sır perdesini araladı!
GİRİŞ 02.01.2020 12:21 GÜNCELLEME 02.01.2020 12:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Çadırlıhacıyusuf köyünün muhtarı Bayram Z.'nin 15 Ağustos 2018’de oğlu için düzenlediği sünnet düğününe Belçika’da yaşayan Rami ve Ülfet Boynuince ile kızları Gamze (20) de katıldı. Sünnet düğününde peş peşe sıkılan kurşunlardan biri halay çeken Gamze Boynuince’ye isabet etti.

 

 

Hastaneye kaldırılan genç kız hayatını kaybederken, jandarma ekipleri olay yerine gelmeden evdeki tüm delillerin temizlendiği ve Bayram Z.'nin kuzeni Taner Z.'nin düğünde çekim yapan kameramandan düğün kasetini alıp yok ettiği iddia edildi. Köy muhtarı Bayram Z., olayı soruşturan jandarma ekiplerine ruhsatlı iki tabancasını da teslim etti.

Olayla ilgili Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada “Baran” kod adlı gizli tanığın “Bayram Z.'nin halay çekerken şahısların yanında havaya ateş ettiği, maktülün yere düşmeden önce oluşan silah sesinin Bayram Z.'nin olduğu taraftan geldiği”ni söylemesi üzerine savcılık düğüne katılanların çektikleri videolardan muhtarın belindeki üçüncü silahı tespit etti. Mahkeme tutanaklarına göre şüpheli Bayram Z., olaydan sonra kabze kısımları siyah olan bir Browning ve bir adette Kırıkkale marka tabancayı kolluk kuvvetlerine teslim etti. Düğün sırasında çekilen fotoğraflar incelendiğinde ise Bayram Z.'nin belinde kahverengi kabzeli bir silah olduğu anlaşıldı. 

 

 

Boynuince ailesinin avukatı Kadriye Ünver konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sünnet düğünü devam ederken Bayram Z. şüpheli olarak tutuklandı. 2 silahı teslim etti. Kayıt yok edildiyse de muhtarın üçüncü silah kullandığı yönünde iddialar oluştu. Üçüncü bir silahın varlığı tespit edildi” dedi.

YORUMLAR 13
  • Aras 4 yıl önce Şikayet Et
    Silahla vurup kızı öldürmüş ler hala ölümlü sirmis
    Cevapla
  • Bir mahkum 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne diye bu ve bunun gibi seylere izin veriliyor gecen gun bir konvoy gidiyor coluk cocuk arabaanin kapi camindan bellerinden yukarisini disari cikartmislar o arada yandan gecen baska arac nasil hizla gitti ise cocugun kelle uctu ben yalvariyorum bu yetkililere ne olur şu konvoylarin ve dugun ve senliklerde atilan silahlarin durdurun ne olur o olaydan sonra on gun kendime gelemedim .
    Cevapla
  • Mahir Söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    Düğünde silahı kime sıkıyorsun, neye sıkıyorsun, ne anlamı var. Bundan ne kazanıyorsun. Bununla gururlanan, efelenen gerzeğin ta kendisidir. Ya da manyağın önde gidenidir.
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Deydi mi yani. Delil saklasan ne olur. Bir insanı öldürmek bu kadar ucuz mu. Nasıl bir vicdan ki birde delil saklıyor. Kısasta hayat vardır.
    Cevapla
  • Hakan Günver 4 yıl önce Şikayet Et
    Düğün magandalığı hat safhada, silah seslerini duyan polis yok ortada. İstanbul'da bile yaşanıyor artık. Bu olaya karşı emniyet güçleri daha fazla eğilmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!