Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilerin yaptığı projeleri gösteren bir video paylaştı. Selçuk Twitter'dan yaptığı paylaşımda "“Gençlik nereye gidiyor?” sorusunun cevabı müsaadenizle bir video ile vermek isterim." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar 30 Yorum Var
  • Ali 03.01.2020 09:53
    Bazı gençlik izledikleri film eğlence dizi tv programlarıyla hayatı eğlenceli görüyor. Azda ailede imkan varsa yaşayacak oldukları yaşam mücaadelesi esnasında maddi destek görüyorlar hayat daha kolay hale geliyor. Hayat lay lay lom kolay terbiyesizce hareketler saygısızlık küfürlü konuşmalar olarak alışkanlık oluyor. Babasından aldığı 50 tl harçlıkla kız arkadaşıyla kafede çay içmeyi hayat zannedip evleniyorlar. Birde bakmışlar hayat öğrencilik yılları gibi eğlenceli değil. Hop hemen boşan bakalım. Ahlak Beyin İnsan olmak Ve ahlaki değeriniz için Dinimizin Emrettikleri yaşam şarttır.
  • Asım 03.01.2020 09:47
    Ferdi çalışmaları millileştirmek gerek.
  • NİHAT 03.01.2020 09:42
    gençliğin eksi fotoğrafınıda versene gençlik uçurumun kenarında ha düştü düşecek.
  • Abdullah 03.01.2020 09:38
    Gençlik cehenneme doğru hızla yol alıyor acilen frenlemek ve kurtarmak lazım.Rabbim evlatlarımızı hertürlü küfür ve ısyandan korusun..Rabbimiz kendisne hakikşi kul eylesin.
  • Nazlı 03.01.2020 08:53
    Aslında çocuklarımızı bu hale bizler getirdik bizim babalarımız savaştan yeni çıkmış bir dönemin çocukları torunları olduğu için yapamadığı her şeyi hazır bulmuşken önce biraz bize sonra bizde sınırsızca çocuklarımıza verdik maddi manevi her konuda ondan sonra doyumzuz bir kuşak çıktı ortaya ayağamı kalkmıyor tamam yavrum sen çalışçünlü ömründe hiç değilse bir kere babasından içeri büyük girince kalkmadığı için bir azar yemiştşr eee yokluk cabası dengesiz esneklikten kaynaklıbir nesil inşaAllah biz hatamızı anlarsak çocuklarımızda düzelir
Daha fazla yorum görüntüle