Pendik’te aç kaldığı için ilçenin sokaklarına inen tilki görenleri hayrete düşürdü. Sabah erken saatlerde tilkiyi gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, yemek arayan tilki gözlerden uzaklaştı. Tilkinin sokaklarda gezdiği anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Pendik’te geçtiğimiz gün yaşanan olayda, aç kalan bir tilki mahallenin sokaklarına indi. Sabah erken saatlerde yemek aramak için mahalleye inen tilki vatandaşları şaşkınlığa uğrattı. Vatandaşlar ise tilkiyi görüntülemek için telefonlarına sarıldı. Bir süre sokaklarda gezen tilki aradığını bulamayınca gözlerden kayboldu.
Sabah erken saatlerde sokakta tilkiye rastlayan Emre Kalafat, “Servisten inmiş eve gidiyordum. Saat 6 buçuk civarıydı. Hava da soğumuştu. Köpek sandım başta ama yaklaşınca köpek olmadığını anladım. Baktım tilki, çok şaşırdım. Normalde insanlara fazla yaklaşmazlar” dedi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • zafer gülten 03.01.2020 14:31
    bazı lokantalarda görüyorum,sırf hayvanlar alışmasın diye yemek artıklarının üzerine deterjam döküyorlar hayvanlar yiyemesin diye. insanlar hayvanlardan daha hayvan olmuş.
  • Haksizlik 03.01.2020 14:04
    Olan bu zavallilara oluyor, ya av, ya aclik. Yasam mücadelesini bunlar veriyor. Bir gün hesabini verecez.
  • Emrah 03.01.2020 13:51
    Ankara da Hergün Görüyorum
  • zafer gülten 03.01.2020 13:25
    insanımız insanlıktan çıkmış,be adam zavalının resmini çekmek için yarışacağınıza aç hayvana ir parça yiyecek koyamiyormusunuz. unutmayın merhamet etmeyene Allah ta merhamet etmez. sonra Allah deprem,sel gibi felaketler verince yakınır durursunuz.
  • uygurlu 03.01.2020 12:46
    londra sokakları gece tilki kaynıyor
Daha fazla yorum görüntüle