Ayılana gazoz bayılana FETÖ'nün yalanmış çayı

Türkiye yurtdışına kaçan FETÖ’cüleri bir bir yakalayıp geri getiriyor. Son olarak, FETÖ firarisi Harun Çelik, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Arnavutluk’tan Türkiye’ye getirildi. Öte yandan Türkiye’ye iadesini engellemeye çalışan FETÖ'cülerin, Çelik'e bayılma numarası yapması için seslendiği bir video ortaya çıktı. Haber 7 Yazarı Esra Elönü de konuyla ilgili bir köşe yazısı kaleme aldı.

GİRİŞ 03.01.2020 14:30 GÜNCELLEME 03.01.2020 14:36
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İşte Esra Elönü'nün köşe yazısı:

 

Eğer geberip gitmiyorsan kalıp hesabı ödeyeceksin Harun..

 

Bizi ne kurtaracak? Yaşıyoruz işte, nefesimiz hakikatin cam gözünde buhar. Neler gördük. 15 Temmuz gecesi babasının yatağında uyuyup onun ölmüş kollarını fatihayla sıvazlayan çocukları gördük. Bir de leşleri gördük. Öyle leşler ki vurdukları mazlumların zalimi leşler. Hepsi bu it yalında et parçası kemiren cellatların karşısında adam gibi ölmek isteyen yiğit. Hepsinin son nefesi şehadetin güvertesine yanaştı. Hepsinin gözünde evlatları bir yaştı.

Unutuyor muyuz? Asla. Allahın şahitliğinden başka sığınacak şehadetimiz var diyerek yürüdüler. Ara ara izliyorum o görüntüleri. Oğlum senin çocuğun olacak diyerek yerlerde sürünen anne sesiyle doluyorum. Ölmüş babasını kolundan çekerek evine götürmeye çalışan Temmuz yetimlerine sarılıyor ellerim.

 

Soruyorum, en alçağın yüzüne yükselen sesimle “ Biz o gece ne yaşadık”. Evlerden eksilen anneleri mi yazsam. Mutfaktan koşup kapıya bakamayan şehadet annelerini mi sarsam kalemime. Bütün bunları düşünürken bir yapışık salya bulaşığı video düşüyor önüme. Arnavutlukta 5 ay hapis yatan fetö firarisi Harun Çelik Mit operasyonuyla yakalanıp Türkiye getirilirken itliğe namzet arkadaşları bağırıyor “ Harun bayıl Harun , bayılma numarası yap Harun ..

Allah belanı versin Harun , sen bayıl Harun , annesiz kalan evlatlar içleri acıyla kıyılmasına rağmen şehadet bayrağını yere düşürmemek için dimdik dursunlar sen bayıl Harun! Onlar ölmemek için bayılma numarası yapmayıp şeref tabutlarına yığılsınlar, sen bayıl Harun .

Onlar sizin yalanmış kurşunlarınız karşısında kaçacak deliklerin alnını karışlasınlar sen Fetö’nün eteklerine cüsseni sar bayıl Harun.

Sen Ebu Cehil’in dişleri arasında çiğnen geviş geviş gevşe bayıl Harun, gebermeyeceksen hesabı kapat defol Harun!

Şu yaşadıklarımıza bakar mısınız? 15 Temmuzun şanlı gazileri acılarına rağmen vatan toprağı gibi dikler, bunlar Hatun eteklerine allı dallı gül gibi bayılacak yayılacak yer arıyorlar.

Siz adamsanız , it gübresine takım elbise giydir sizden daha adamdır. Sizi şerefli insanların yanına kapatsak bünyeniz karbondioksit gazı basılmış ısırgana dönmezse namerdim .

Bayıl Harun bayıl ,

Ayılana gazoz, bayılana terli Fetö terliği .. Koklayarak eri Harun..

YORUMLAR 26
  • Agabey 4 yıl önce Şikayet Et
    Bi konuda şunu söyliyeceğim arnavutluk vs böyle küçük yerlerden bunları getirmek kolay alsanız ya amarika almanya avustralya buralarda daha çok kaynıyor ve tr milleti bunların k yalıyor çünkü türklerin çoğunun ingilizcesi yok nasıl zengşn olmuşlar araştırın
    Cevapla
  • Budur 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kaleminize yüreğinize sağlık, Siz gibiler oldukça bu ülkedeki iman ve milli ruh asla zayıflatılamacak Rabbim güç kuvvet versin
    Cevapla
  • Fettoş 4 yıl önce Şikayet Et
    Etek giydirin öyle dolaşsın teroristler.. fidanlı terörist olsun bunlar.
    Cevapla
  • usta 49 4 yıl önce Şikayet Et
    aslında girerken değil çıkarken para alın. Bakarsın adamlar paralı diye geri dönerler.
    Cevapla
  • Şenol 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün fetö cülerin Allah belası nı versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!