Kılıçdaroğlu'ndan yerli otomobille ilgili ilk yorum

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta tanıtımı yapılan yerli otomobille ilgili "Yerli araba yapmaya karşı çıkmak, Türkiye'nin çıkarları açısından doğru değil" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan yerli otomobille ilgili ilk yorum
Kılıçdaroğlu'ndan yerli otomobille ilgili ilk yorum
GİRİŞ 03.01.2020 22:59 GÜNCELLEME 03.01.2020 23:01
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta tanıtımı yapılan yerli otomobille ilgili suskunluğunu bozdu. Yerli otomobile karşı çıkmanın doğru olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin çıkarları açısından doğru değil" dedi.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Televizyon kuruluşlarının Ankara Temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Geçtiğimiz 10 yılın Türkiye'ye maliyetinin ağır olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, önümüzdeki 10 yılın Türkiye için bir fırsat olacağını, sorunları çözmek ve yeni bir anayasa için çalışacaklarını söyledi.

NE DİYECEĞİ MERAK KONUSUYDU

 

 

Bir çok konuyla ilgili iktidara eleştirilerde bulunan Kılıçdaroğlu'ndan yerli otomobil projesine destek geldi. Yerli otomobili eleştiren bazı CHP'liler gibi düşünmediğini ifade eden Kılıçdaroğlu "Yerli araba yapmaya karşı çıkmak, Türkiye'nin çıkarları açısından doğru değil" şeklinde konuştu.

"GETİRİRLERSE DENEME TURU YAPABİLİRİZ"

Yerli otomobil projesini desteklediğini belirten CHP Genel Başkanı; "Yerli otomobili siz de kullanmak ister misiniz?" sorusuna da cevap verdi. Kılıçdaroğlu; "Getirirlerse deneme turu yapabiliriz. Sipariş vermedim. Seri üretim yapılmadan bunları söylemek doğru değil" dedi.

YORUMLAR 31
  • Karslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamin söylediklerini kayda almayın ben almiyorum
    Cevapla
  • yani 4 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsin bulamamiş bişeyler yapamazlarda diyememiş yerli hiç söylememiş düşünmüş bu cümleye karar vermiş...
    Cevapla
  • RABİA 4 yıl önce Şikayet Et
    bu sözü söylemek için bir haftamı düşündün kemal, çocuklar bile çoktan fikirlerini açıkladılar pess...doğruyu söylemek bir hafta, yalanı söylemek bir saniye arkadaşlar.
    Cevapla
  • lozanın partisi 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam amerikanın ( emperyalizmin ) tayin ettiği bir memurdur . partisi nasıl uçak fabrikasını kapatmış, 12 adayı yunana peşkeş çekmiş ise buda odur .
    Cevapla
  • seyfi almaz 4 yıl önce Şikayet Et
    arabayada tersinden binme sonra yürüyen merdivene tersten bindigin gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor