Erdoğan ile Ruhani arasında önemli görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Irak Cumhurbaşkanı Salih ile görüştü. Görüşmelerde bölgedeki son gelişmeler ve ikili ilişkiler ele alındı.

Erdoğan ile Ruhani arasında önemli görüşme
Erdoğan ile Ruhani arasında önemli görüşme
GİRİŞ 04.01.2020 17:16 GÜNCELLEME 04.01.2020 17:28
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Irak Cumhurbaşkanı Salih ile görüştü. Görüşmelerde bölgedeki son gelişmeler ve ikili ilişkiler ele alındı.

 

İran Devrim Muhafızları Komutanı Kasım Süleymani, ABD'nin Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlediği operasyonla öldürülmüştü. 

Süleymani'nin öldürülmesinin ardından İran ile ABD arasından karşılıklı açıklamalar yapıldı. ABD Başkanı Donald Trump, "Süleymani'nin terörü bitti. Önceden öldürülseydi birçok insan hayatta kalabilirdi" açıklaması yaptı. İran ise, ABD'ye ait 35 hedefin belirlendiğini duyurdu. 

YORUMLAR 38
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    O cinayetler işlenirken, kınama bile yapılmadı. Hadi şaabi, Irak kuzeyinde işkenceli cinayetler işlerken sesini çıkarmayanlar, şimdi infaz mı yapıyor? Belki süleymani hiç ölmemiştir. Ne hikmetse Türkiye Libya için harekete geçerken, Ortadoğudaki fitil ateşleniyor. Irak da bir çatışma çıkartıp Türkiye'yi içine mi çekecekler? Veya Türkiye'ye yeni bir göç dalgası mı gelecek?
    Cevapla
  • Bora Isik 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD Iran a vururda gücünü gösterirse bu sefer kesinlikle sira bize Gelecek cünki ABD Israil Devleti kurmaya ve Kendi cikarlari Icin kimseye tavizde vemeyecrktir,asil HEDEF Türkiye ve Müslümanliga acik acik Kumpastir,Bu Durumda Iran nin yaninda durmak gerekir,ABD istedigi gibi kimseyle oynamaya ve Avrupa Yada Asyada isi yoktur,Kendimizi (Türkiye)Garantiye almamiz sarttir Bit türlü Türkiye yi Bölemediler ve insallah da Bölemiyecekler
    Cevapla
  • rewrrwer 4 yıl önce Şikayet Et
    hocam iran ve abd ortak.düşman gibi görünürler fakat dostturlar.nereden bilirsin dersen eğer.saddamın devrilmesinden suriye iç savaşına kadar hepsinde iran zemin hazırlamıştır abd vurmuştur.saddam devrildi iran ırakta güçlendi.suriyede iranın ve saddamın artıklarının faaliyetleri sonucu ypg bölgeye yerleşti.yani abd.sen onların düşman gibi göründüklerine bakma.onlar birbirinin dostudurlar.
    Cevapla
  • pütürgeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Koca bir General aracında neden füze savunma sistemi veya füze saldirisina karşı bir savunma gücü yok?!!!Bu nasıl serbestlik bu nasıl bir gaflet..Erdoğan 30 koruma aracıyla geziyorlar diyorlar..DEMEKKI BU IS BIR FUZEYE BAKIYOR
    Cevapla
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Şii Sunni kardeştir. Bir sunni olarak üzüldüm ki sunni şii önemi Yok Müslümansan inanmışsan önemli olan bu
    Cevapla
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim liderim işini çok iyi bilir Allah onun ferasetini Artırsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü