Fahrettin Altun'dan dikkat çeken Çince paylaşım

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kanal İstanbul projesine ilişkin İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan videonun Çincesini paylaştı.

GİRİŞ 05.01.2020 01:35 GÜNCELLEME 05.01.2020 01:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kanal İstanbul projesine ilişkin Twitter hesabından yaptığı Çince paylaşımda, “Dünya deniz ticaretinin en önemli merkezlerinden biri olan İstanbul, İstanbul Kanal Projesi ile daha hızlı ve daha ekonomik bir ticaret kanalı haline gelecek” dedi. 

 

 

Altun’un Kanal İstanbul projesine dair paylaşımı dikkat çekici bulundu. Sosyal medyada da ilgi odağı olan videoda, Kanal İstanbul’un hem Türkiye hem de dünya deniz ticareti için kazanımları anlatılıyor.

Kanal İstanbul projesinin dünyada yapılmış benzer projeler gibi ekonomiye değer katacağı ve İstanbul'un tarihi deniz ticareti merkezi olma konumunu güçlendireceği vurgulanıyor.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • deli..dolu 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ki hafta sonları AVM'ler tıka basa dolu özellikle kafe restaurant olan yerler'de yer yok yer hangi ekonomik durum imiş herkesin cebinde DÖRT BİN TL'den aşağı cep telefonu yok peki ya evlerinizde Mutfak oturma odası misafir odası bazılarında yatak odasında ayrı ayrı son model led tv'ler var hem lüks yaşa hemde sikayet et vaaayy beee..,,
    Cevapla
  • KEMAL kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    suan ki ekonomik durumda kanalın yapılması mantıklı degil
    Cevapla
  • deli..dolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Adın'dan belli belli ne varmış ekonomik durumda Seksen2 Milyon nüfusumuz var 80 Milyon cep telefonu abonesi dahası Elli3 Milyon Sosyal Alem kullanan 27 Milyon Araç ve dahası var oda ülkemizde kendi evinde ev sahibi oranı yüzde 60.4 hangi ekonomik durum imiş ana caddeler ara sokaklar mahalle araları araba ile tıklım tıklım dolu arabanı park edecek yer bulamıyorsunuz yer..,,
    Cevapla
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğu Türkistan içinde çince birşeyler yazacak mısınız????
    Cevapla
  • yaşar 4 yıl önce Şikayet Et
    Çin in el atmadığı biz kalmıştık istila bize de başlayacak. Şuan Malezyayı Endonezyayı Çinliler yönetiyor daha niceleri var.
    Cevapla
  • tayfun 4 yıl önce Şikayet Et
    simdide çin lilere pazarlanacak istanbul yakinda komsularimiz hep çinli olacak bakin araştırin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum