Ehliyet sınavında akıl almaz kopya yöntemi

Şanlıurfa’da düzenlenen ehliyet sınavında akıl almaz bir yöntemle kopya çekmeye çalışan şahıs, salon görevlisi ve polisin dikkati sayesinde yakalandı.

Ehliyet sınavında akıl almaz kopya yöntemi
Ehliyet sınavında akıl almaz kopya yöntemi
GİRİŞ 06.01.2020 11:16 GÜNCELLEME 06.01.2020 11:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa’da düzenlenen Elektronik Motorlu Taşıtlar Sınavı'nda (E-MTSK) kopya çekmeye çalışan bir şahıs salon görevlisi ve polisin dikkati sayesinde yakalandı. Şahsın üst aramasında 1 adet düşme kamera, kameradaki verileri toplayan hafıza, sistemin çalışması için monte edilmiş batarya, görüntüleri karşı tarafa aktarmak için kullanılan wınn cihazı ile kredi kartı görünümündeki ses aktarım cihazına bağlı kulaklık ele geçirildi.

Şahsın soruları bu yöntemle karşı tarafa canlı olarak gönderdiği, karşı tarafın ise görüntüleri izleyerek çözdüğü soruların cevabını kulaklık yardımıyla şahsa ilettiği belirtildi. Polis ekipleri, ele geçirdikleri sistemi plastik manken üzerinde detaylı bir şekilde anlattı.

Gözaltına alınan şahıs emniyetteki ifadesinde kendisine gömleği ve düzeneği kimin temin ettiğini itiraf etti. Diğer şahıs da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen her iki şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

 

 

YORUMLAR 11
  • kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    ÜLKE geneline bakildiginda sasilmamasi gerek hani diyoruz ya MÜSLÜMANIZ elhamdülillah yaptimiz isler ise bize KAFIR den dahi kafir ligi gösteriyor esnafindan polise memurdan mühendise siyasiye en alt okul imtihanlarina kadar hep calma yi haksiz kazanci düsünen bir millet olmusuz helal i haram i düsünen sayili bir millet kalmisiz kimse bu ülkede MÜSLÜAMN im demesin bence yalan bizde talan bizde barbarlik cineyet terör ne ararsan var yok yok maslallah olmayan tek sey ALLAH KORKUSU ve islam inanci iste bu sey ülkemizde yok bir yerleden ithal edilyorsa ithal edin ki millet satin alarak sahip olsun yoksa onuda kopya ile calmaya kalkisacak bu millet
    Cevapla
  • müslim 4 yıl önce Şikayet Et
    Öz benligimizden ayiran bati hayranligi bizi iflah olmaz hastaliga yakalatmis meger!!!
    Cevapla
  • MTSK Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    MTSK kitabının testlerini bir kere çözsen zaten geçersin Saftirik adam.Babanın zamanında da sorular aynıydı
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar zahmete gerek var mı yaa? Buna kafa yoracağına çalışsan geçerdin. Çalışan herkes 80-90 ile geçer
    Cevapla
  • efedf 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adamaları derhal serbest bırakın ve mühendislik yollarını açın ula polis bile tezgahı nasıl işlediğini araştırarak öğreniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması