Trafikte terör estirmişti: Tahliye edildi!

İstanbul Bakırköy’de kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine süren Görkem Sertaç Göçmen tahliye edildi.

GİRİŞ 06.01.2020 14:46 GÜNCELLEME 06.01.2020 15:09
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Bakırköy'de 2 Ekim 2018'de kız arkadaşını aracının içerisinde darp eden ve olaya şahit olan vatandaşların tepkisine öfkelenen annesi hakim, babası savcı Görkem Sertaç Göçmen'in (22) yargılanmasına devam edildi.

 

 

Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Görkem Sertaç Göçmen'in tahliyesine karar verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 58
  • İhsan KARA 4 yıl önce Şikayet Et
    oh ne güzel adalet ana baba hukukçu nasıl hangi adaleti savundular olması gerekenimi yoksa asla olmayanı tabiki başkasının çocuğu bu fiili işlese ne ceza ister veya verirlerdi. Yazık sizin adalet anlayışınıza
    Cevapla
  • Yücel 4 yıl önce Şikayet Et
    Welcome to Turkey . Hiç sasirmadim .bizde adaletin a si bile yokkk malesef...
    Cevapla
  • etmix34 4 yıl önce Şikayet Et
    Buyrun size adalet!!!!
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür saçmalıklar son zamanlarda çokça yapılmaya başlandı. Tren yolu geçidi bariyerini kıranı içeri at. İnsanları öldürmeye kastedeni bırak. Zannediyorum birileri halkta hem adalete güveni zayıflatmak, Hükumetle bir alakası olmamasına rağmen hükumete ve Devlete karşı bir nefret algısı oluşturmak için uğraşıyor. Lütfen adalet mekanizmasının en yetkilileri buna gereken cevabı versinler. Bu durum hayra bir gidiş değil.
    Cevapla
  • Ömer Karadağ 4 yıl önce Şikayet Et
    bu duruma el atilmayacakmi hukumet derhal el atmali 3.sinif ulkemiyiz kardesim ohh ne ala anne hakim baba savci her türlü suç serbes oylemi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar