Televizyon izlerken korku dolu anlar yaşadı

Esenyurt'ta yaşanan olayda, 16 yaşındaki genç evde televizyon izlerken dışarıdan gelen pompalı tüfek kurşunuyla korku dolu anlar yaşadı. Cam kırklarının ve saçmaların koluna isabet etmesi sonucu yaralanan genç hastaneye kaldırıldı.

Televizyon izlerken korku dolu anlar yaşadı
Televizyon izlerken korku dolu anlar yaşadı
GİRİŞ 06.01.2020 22:55 GÜNCELLEME 06.01.2020 23:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Sema Sokak üzerinde yaşandı. İddiaya göre, sokaktan geçen bir araçtan kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından pompalı tüfekle eve doğru ateş açıldı. Pompalı tüfekten çıkan mermi evin çocuk odasına isabet etti.

 

 

Çocuk odasında televizyon izleyen 16 yaşındaki Halit A. isimli genç, cam parçalarının ve saçmaların isabet etmesi sonucu kolundan yaralandı. Acı içinde kıvranan gencin sesini duyan ailesi hemen odaya gelerek, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaralı gence ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan müdahalenin ardından Halit A. isimli genç Esenyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sokak ve evin içerisinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, şüphelileri belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Hümmet çiftçi 4 yıl önce Şikayet Et
    insan zekasi her turlu ise calisiyor. kotulugede iyiligede. keske icinde bulunduklari durumdan hic kimsenin cani yanmadan nasil kurtuluruzun caresini arasalardi. mutlaka bir cikis yolu bulunurdu. cunku insan oglu zeki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz