Esra Elönü'den Şahan Gökbakar'a: Muhalif olmanın da şerefi vardır

Haber7 yazarı Esra Elönü, 20 yaşındaki Sibel Ünli'nin ölümüyle ilgili paylaşım yapan Şahan Gökbakar'a tepki gösterdi. Elönü bugünkü yazısında, "Muhalif olmanın da bir şerefi vardır, beyninizin yabancı cisim muamelesi yaptığı şeref kavramıyla tanışın bence bünyeniz cenneti yaşasın" ifadelerini kullandı.

Esra Elönü'den Şahan Gökbakar'a: Muhalif olmanın da şerefi vardır
Esra Elönü'den Şahan Gökbakar'a: Muhalif olmanın da şerefi vardır
GİRİŞ 08.01.2020 17:59 GÜNCELLEME 08.01.2020 18:00
Bu Habere 239 Yorum Yapılmış

Haber7 yazarı Esra Elönü, Şahan Gökbakar'ın 20 yaşındaki Sibel Ünli'nin ölümüyle ilgili yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Elönü'nün Haber7 için yazdığı köşe yazısı şöyle: 

 

 

Başkasının acısı kadar kullanışlı bir şey yokmuş bunu anladım. Başkasının ölümünü ıslıklarına dolayıp ağlıyormuş gibi yapan eşşek sürüsü için de çok kullanışlı bir damar. Cansız beden üzerinde şımarıkça tepinen canlıların köpeklerden vicdana sadık olma dersleri almaları lazım.

20 yaşında bir kız Sibel, hayatını acı bir şekilde noktaladı. Bazı şişme cerahat torbaları da bu noktayı uzatıp kendince iri kıyım ünlemler koymak istiyor. Evet Sibel kalabalıkta öldü. Zorbaların dalgasında öldü. Bağırıp duyuramadığı sesinde gömüldü.

 

 

Gerzek açıklamalarıyla mide büyüten sefil replik yazıcıları, yürüyen odunluk, klavye kullanan bir hacet muslukları, ısrarla bu ölümün arkasına nefret kılıfları geçirmeye çalıştı.

Muhalif olmanın da bir şerefi vardır, beyninizin yabancı cisim muamelesi yaptığı şeref kavramıyla tanışın bence bünyeniz cenneti yaşasın.

Şerefin filmi çekilmez, şeref sizin mücadelesini verdiğiniz mısır patlağını yalayarak izlenmez. Şeref bazıları için sezonluk, bazıları için uzun metraj. Ama sizin için oluşturduğunuz karakterlere bile yazamadığınız repliktir şeref.

Sayın Şahanda Yumurta, güya devlete çamur atma filmine adam topluyorsun bu ölümle . Aile açıklama yapıyor defalarca izledim “ Bu açıklamalar doğru değil, acımızın içine acı attınız” diyor .  Bütün yeteneklerinizi toplasanız ancak bir mezbahada kantin işletecek sizler , bu acıyı nefretinizle işletmeye çalışıyorsunuz.

Siz Diyarbakır’da dağa kaçırılan Sibelleri görmezden gelerek göbek büyüten, pipetle kasasından para yudumlayan ,  espri yeteneğini küfür küfür cilalayan sakatat torbası olarak, vicdanlı yorumlar yapar mıydınız?

Dağın eteklerinde Sibel’ini bekleyen Analar, gişenize katkısız madde oldukları için mi tarafınızdan görülmez.

Kaz Dağları için azabilen sizler bu annelere gelince neden sus bitkisine dönüşüyorsunuz.

Siz acıya değil o acının son kullanma tarihine bakan acizlersiniz.

Ne diyeyim kendinize konforlu acı arayışınız gişenize dolansın.

Kes sesini işine bak, iki afişlik cüssenize vitamin depolayacağınıza , sırf muhalif olmak adına zavallıca ve haksızca çamur sıvazlayacağınıza ailenin hakikatine kulak verin.

Seni hiç izlemedim, çünkü kanalizasyon boruları tıkandığı zaman aklıma gelecek filmlerin izleyicisi olmak istemem. Siz küfür toplayın palazlanın, gerçek insan hikayeleri havada asılı kalsın .

Sizin vicdanınızın helvası çoktan kavrulmuş dağıtılmış.

Musallada yatıp kaldırılmayacak tek cenaze de sizler gibi sefillerin vicdanıdır.

YORUMLAR 239
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir helal olsun Esra erönü
    Cevapla
  • Khvdjskdjd 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel yazmış
    Cevapla
  • TATAR REMİ 4 yıl önce Şikayet Et
    bacım sana olan hayranlığım bir kat daha arttı buda o bahsedilen monşerlere kapak olsun vesselam.
    Cevapla
  • Hakkı Bilir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ýüreğinize saglik.Bu adama konuşma cesaretini küfürlü filmlerine rağbet eden insanlar veriyor.Siyasetle varoldugunu zannedenler siyasetle yok olacağınin farkinda değillerdir.
    Cevapla
  • Ehly_keyf 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yazıyı okuduysa Şahan da sazana dönmüştür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi