Adana'da başıboş köpek vahşeti: Bir kişi öldü

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir kişi portakal bahçesine giderken başıboş köpeklerin saldırısı sonucu yaşamını bitirdi.

Adana'da başıboş köpek vahşeti: Bir kişi öldü
Adana'da başıboş köpek vahşeti: Bir kişi öldü
GİRİŞ 08.01.2020 22:39 GÜNCELLEME 08.01.2020 22:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir kişi portakal bahçesine giderken başıboş köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

 

 

İddiaya göre, 60 yaşındaki Hatip Sayılgan öğleden sonra Yalmanlı Mahallesi’ndeki portakal bahçesini yağmurdan sonra kontrole gitti. Aradan 4 saat geçmesine rağmen Sayılgan'dan haber alınamayınca yakınları Sayılgan'a telefonla da ulaşamayınca akşam üzeri traktör ile portakal bahçesine gitti. Sayılgan'ın yeğeni Mehmet Ali Baysal, portakal bahçesine geldiğinde dayısını bulamadı. 

Daha sonra köpek seslerinin geldiği yöne doğru gidince 3 köpeğin dayısının üzerinde olduğunu iki köpeğin ise başında beklediğini gördü. Baysal seslenince köpekler Baysal'a da saldırdı. Bunun üzerine Baysal tüfekle köpeklere ateş etti. Dayısının köpekler tarafından parçalanarak öldürüldüğünü gören Baysal polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.

 

 

Bu arada Sayılgan'ın kendini parçalayan köpekleri hamile oldukları zamanda baktığı, onların yavrularına da baktığı öğrenildi. Vatandaşlar köpeklerin başı boş olarak bırakılmasına tepki gösterdi. Baysal ise, "Olay yerine geldiğimizde 3 kişi dayımın üzerindeydi, iki köpek ise nöbet tutuyordu. Ben iyi ki tüfekle gelmişim bize de saldırdılar tüfek olmasa bizi de yiyeceklerdi. Bu köpeklere artık bir çare bulunsun" diye feryat etti.

Polisin incelemesinin ardından şahsın cenaze otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR 12
  • pilakam43 4 yıl önce Şikayet Et
    köpekleri beslediğin zaman köpek seni unutmuyor ve her zaman senden besin bekliyor, vermeyincede sana saldırıyor, aklınızda bulunsun.
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    siz hayvanları kisirlastirmazsaniz olacağı bu
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    hayvansever dernekleri bu başıboş hayvanlara bakma zorunluluğu getirilsin. barınak yapsınlar. kim musallat ettiyse onlar baksın. yabancı yem, dışkılarından her taraf salyangoz doldu. tanımadığımız zehirli bitkiler çoğaldı. artık eti beğenmiyorlar. ve insanlara saldırmaya başladılar. sonuçta hayvan katliamı olacak yoksa allah muhafaza
    Cevapla
  • mor 4 yıl önce Şikayet Et
    sokak hayvanları sevıcıler okusun
    Cevapla
  • Erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    Mevcut yasaya göre belediyeler köpekleri barınakta sürekli tutamıyor. Aldığı yere hayvanı bırakmak zorunda. Bu yasanın acilen değişmesi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!