Çocuk parkını benzin döküp yaktılar

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, benzin dökerek, çocuk parkını ateşe verdi. Alevler, itfaiye ekiplerince yarım saatte söndürülürken, yanan oyun araçları, kullanılamaz hale geldi.

GİRİŞ 13.01.2020 14:39 GÜNCELLEME 13.01.2020 14:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kocasinan'a bağlı Argıncık Kayabaşı Mahallesi'ndeki Doğu Sanayi Parkı'na gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, saat 10.30 sıralarında benzin dökerek, yangın çıkardı. Alevler, oyun araçlarını sararken, yangını görenler, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine parka gelen itfaiye görevlileri, yangını saat 11.00 sıralarında söndürdü. Yangın sırasında parkta kimsenin olmadığı öğrenilirken, benzin döküp, ateşe veren kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. 

 

 



Muhtar Şeref Yılmaz, parkın yakılmasına tepki göstererek, "İnsanlar neden çocukların oynadığı parkı yakar? Yetkililerimiz bize yardım etsin" dedi.

Gökçe Aydemir (10) ise daha önce de aynı parkın yakıldığını belirterek, korktuklarını söyledi. 

Mahalle sakinleri de ise parkı ateşe verenlerin yakalanmasını istediklerini dile getirdi. 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    parkın niye yakıldığı ve yakanlar bi müddet sonra kendiliğinden belli olacaktır...belediye parkı tamir etmez,yeniden yapmaz,paarkı başka yere taşır ve yanmış park arazisini kiraya çıkarır yada satmaya kalkarsa...yangının suçluları park arsasında gözü olanlardır,yani talip olanlar.
    Cevapla
  • mustafa 38 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu parkı yakanlar devlet ve hükümet düşmanı azmış kudurmuş yaratıklar bunlardan her şey beklenir bu parkın olduğu semtte on binlerce hain var ben sanayiye işe giderken bunların düğünlerine çok rast geldim caddeleri sokakları işgal edrler türkçe müzük asla bilmezler bunlara bu özgürlüğüde akp hükümeti verdi istedikleri gibi atlarını oynatıyorlar
    Cevapla
  • maho 4 yıl önce Şikayet Et
    o park en az 25-30 bin e mal olur.yakalayıp tahsiletsinler yaratıklardan.
    Cevapla
  • Adem38 4 yıl önce Şikayet Et
    Kayabaşı nın sapık gençleri yakmıştır. Argıncık Kayabaşı çocukluğumun geçtiği yer. ipsiz sapsız kendini kabadayı zanneden yaratıklar ile doldu maalesef. Kayseri'nin en ücra mahallelerinden biri. Çingenesi de orda kabadayısı da orda.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Komünist devrimci hainlerin işidir. Açık ve net
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı