Adıyaman’da, kalabalık bir kız grubu, sokak ortasında bir kızı öldüresiye dövdü.

Olay Hocaömer Mahallesi, Hocaömer Camii yanında meydana geldi. Bilinmeyen nedenlerden dolayı iki genç kız arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu kavgada kavga eden kızlardan birinin arkadaşları da kavgaya dahil oldu. Kalabalık kız grubu, kavga ettikleri kızı sokak ortasında defalarca döverken vatandaşları da ayırmamaları için uzaklaştırdı.

Vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirilen kalabalık kız grubu dövdükleri kızı bıraktı. Kaldırımda kendisine gelmeye çalışan kıza, bu defa grup içerisinde bir başka kız hızla gelerek saldırdı. Aynı sokakta defalarca saldırıya uğrayan kızı, vatandaşlar alarak olay yerinden uzaklaştırdı. Saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan olayda, kalabalık kız grubu daha sonra sokak ortasında tehditler savurarak olay yerinden ayrıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kavga eden kızlarla ilgili çalışma başlattı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • melik 15.01.2020 23:11
    Çocuktum, kavga eden bir grup çocuğu ayırmaya çalışmıştım, sonra hepsi birlik olup beni dövmüşlerdi, iyi bir hayat tecrübesi, o gün bu gündür kimseyi ayırmam, hırslarını ayırandan alırlar.Ayırmayanları kınayanlara duyurulur.Çok meraklı iseler polis çağırsınlar, polis bile çoğu zaman kavgayı ayırmaz! Hayat tecrübesi!
  • keleş 34 15.01.2020 22:42
    sizin yaşınızda nene hatun rus moskofuna karşı elinde baltasıyla vatan savunması yapıyordu sizin halinize bakın
  • Ruhi 15.01.2020 19:55
    Sırıtarak bakar hale geldik. Biz ne ara bu hale geldik? Yazık
  • barobay 15.01.2020 18:39
    eğitim verilmiyor aileler bilinçsiz ne bekliyorsun ayıranda yok acınacak durumdayız yazık
  • VATANDAŞ __ C* 15.01.2020 18:12
    Bu kızları askere alın güçlerini boş yere harcamasınlar sürün cepheye :)))
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek