CHP'li Özgür Özel'e Bakan Kurum'dan tokat gibi cevap

CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in, "Mustafa Varank, Murat Kurum, ne manası var bu adamların bu parlamentoda? Bunlar birer atanmış" sözlerine Kurum'dan yanıt gecikmedi. Kurum, Özel'in sözleri hakkında, "Bizim nerede konuşacağımızı, nasıl konuşacağımızı belirleyecek olan sayın Özgür Özel değildir. Cumhurbaşkanımızın iradesiyle kabinemiz görev yapmaktadır." dedi.

GİRİŞ 17.01.2020 16:05 GÜNCELLEME 17.01.2020 16:26
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, "Mustafa Varank, Murat Kurum, ne manası var bu adamların bu parlamentoda?" sözlerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tepki gösterdi. 

 

 

"YÜZDE 52 İLE ÇOĞUNLUĞUN SEÇTİĞİ KABİNEYİZ"

Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımız halkımızın yüzde 52 oyunu alarak Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Cumhurbaşkanımızın iradesi de Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemindeki kabineyi oluşturmuştur. Dolayısıyla bir kişinin seçtiği değil yüzde 52 ile çoğunluğun seçtiği bir kabineyiz. Bizim nerede konuşacağımızı, nasıl konuşacağımızı belirleyecek olan sayın Özgür Özel değildir. Cumhurbaşkanımızın iradesiyle kabinemiz görev yapmaktadır. Nerede nasıl konuşacağımızı biz biliyoruz ve o çerçevede hareket ediyoruz. Herkes işine baksın. Türkiye'nin 81 vilayeti hepimizin biz halkımızın sağlığını ilgilendiren, vatandaşımızın geleceğini ilgilendiren tüm projeleri bugüne kadar nasıl yaptıysak bundan sonra da kararlı bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. " açıklamasında bulundu.

 

 

YORUMLAR 32
  • yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    insanlara sataşmaktan başka bi hizmeti olmayan muhalefetin vagonu işde
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    chp demek demokrasi dusmani akil fakiri zeka ozurlulerin oldugu parti demek, atamalar anayasanin vermis oldugu yasal haklarla yapiliyor bu ulkemizdede boyle baska ulkelerdede boyle abd de baskan istedigini yadimcisi yada o bu bakani seciyor istedigini gorevden aliyor abd senatorleri secildik atandik demiyor butun dunyada baskanlik sisteminde baskanin yetkilerini kulanmasi normal bizde ise demokrasi dusmani chp de hersey anormal.
    Cevapla
  • Erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp liler hep ayni kafa halka tepeden bakan güruh
    Cevapla
  • Rampacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlar ülke için çalışıyorlar özgür kim için çalışır acaba yaşasın RTE
    Cevapla
  • İsmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben biliyorum ya İsrail e yada Ermenistan a
    Cevapla
  • ek9 4 yıl önce Şikayet Et
    en azından bağlı oldukları yer cumhurbaşkanlığı .sizin nereye bağlı oldugunuz bile belli degil
    Cevapla
  • adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    ne demek belli değil onlar direk kandile bağlı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?