Radyo TV Programcısı Umut Öztürk'ün yeni kitabı çıktı

Radyo TV Programcısı Umut Öztürk'ün "Kalbin Aynası Pozitif İletişim" yeni kitabı satışa sunuldu. Radyo 7'de başarılı programlara imza atan Umut Öztürk'ün yeni kitabı okurlarını bekliyor.

Radyo TV Programcısı Umut Öztürk'ün yeni kitabı çıktı
Radyo TV Programcısı Umut Öztürk'ün yeni kitabı çıktı
GİRİŞ 18.01.2020 12:43 GÜNCELLEME 18.01.2020 12:46

Yazar Umut Öztürk 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

 

 

İktisat ve Sosyoloji alanlarındaki lisans eğitimlerini tamamladıktan sonra Psikoloji alanında yüksek lisans yapmıştır. Hali hazırda Medya ve İletişim alanında doktora eğitimi ve akademik çalışmalarına devam etmektedir. 

 

 

Uzun yıllar boyunca birçok sivil toplum kuruluşunda (STK) üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.Halen kamu kurumları ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarında danışmanlık ve proje koordinatörlüğü görevlerini sürdürmektedir. Ayrıca Türkiye nin bir çok farklı noktasında alanında eğitimler ve seminerler düzenlemeye devam etmektedir.

22 yıldır medya sektöründe çeşitli kanallarda radyo ve televizyon programları hazırlayan Umut Öztürk bu güne kadar kaliteli,sevilen ve başarılı bir çok programa imza atmıştır.

Yazar Umut Öztürk'ün ayrıca "Şimdi Umudun Zamanı" ve "Kalbin Aynası Pozitif İletişim" isimli kitapları bulunmaktadır. 

Martin Luther King'in "İnsanlar genellikle birbirlerinden nefret ederler, çünkü birbirlerinden korkarlar; birbirlerinden korkarlar, çünkü birbirlerini tanımazlar; birbirlerini tanımazlar, çünkü iletişim kurmazlar; iletişim kurmazlar, çünkü sınıflara ayrılmışlardır." diyerek vurguladığı gibi iletişim aslında bireysel ve toplumsal ilişkiler açısından en önemli olgudur.

Yıllardır yaptığı radyo programları ile hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşan Umut Öztürk, mesleki tecrübesi ile akademik birikimini harmanlayarak iletişim kavramını tüm yönleriyle sizlere sunuyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi