Ali Babacan'ın partisi kurulmadan karıştı

Yeni parti hazırlığında olan Ali Babacan cephesinde parti kurulmadan iç karışıklıklar yaşanıyor. İki kanadın oluştuğu yeni partide kurulmadan firelerin yaşandığı öne sürüldü. Bu durumun, Babacan ile birlikte hareket eden bazı isimlerin yanında Abdullah Gül'ü de rahatsız ettiği öne sürüldü.

Ali Babacan'ın partisi kurulmadan karıştı
Ali Babacan'ın partisi kurulmadan karıştı
GİRİŞ 18.01.2020 19:03 GÜNCELLEME 18.01.2020 19:03
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Yeni partinin kuruluşunun sürekli ertelendiği Ali Babacan cephesinde sıkıntılı günler yaşanıyor. Babacan'ın öncülüğündeki yeni oluşumun henüz partileşmeden fireler vermeye başladığı öğrenildi.

 

 

İKİ KANAT OLUŞTU
Yeniçağ'dan Fatih Ergin'in haberine göre; AK Parti kökenliler veAK Parti dışından gelenler olmak üzere iki ayrı kanadın oluştuğu belirtilen yeni oluşumda, farklı siyasi geleneklerden gelen bazı isimlerin "İkinci AK Parti" kuruluyor eleştirileri yaparak, yeni partide yer almaktan vazgeçtiği belirtildi.

FİKİR AYRILIKLARI DA OLUŞTU
Diğer yandan Babacan cephesinde, Türkiye'nin gündemindeki temel meseleler konusunda ciddi oranda fikir ayrılıklarının yaşandığı ve bu ayrışmanın da firelere neden olduğu kaydedildi.

 

 

BABACAN'DAN SONRAKİ EN ETKİLİ İSİM
Ayrışmaların yaşandığı Ali Babacan'ın oluşumunda, eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir'in sözü en çok geçen ikinci isim olduğu öğrenildi. Babacan'ın konuşmalarına kadar her şeyi Aydemir'e danıştığı ve Aydemir'in onay vermediği bir ismin de yeni partiye alınmadığı belirtildi.

ABDULLAH GÜL DE RAHATSIZ
Bu durumun, Babacan ile birlikte hareket eden bazı isimlerin yanında Abdullah Gül'de de rahatsızlık uyandırdığı öne sürüldü.

YORUMLAR 52
  • Ottoman 4 yıl önce Şikayet Et
    cok gülüyorum. inşallah beter olurlar
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Albdullah ve babacan ikiside liderlik gösteremezler. Bir partiyi yönetmek şöyle dursun, emin olun dernek bile yönetemezler. Sadece amacları daha önce ekmeğini yedikleri ak partiyi ve reisi yıpratmak chp nin kucağına oturmak.Yoksa bu tiplerde parti kuracak basiret felan yok. Babacan 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamaz.Ancak eline yazıpta okutursanız belki.Abdullah gül ise kraliçe elizabete saygiya devam.Ne olacak yani hangi sorunu yasadınizda ayrıldınız ak partiden. Yoksa hiç birlikte değilmiydiniz.Ihanet böyle birseý demek ki kardeslik makamından taa nerelere getiyor kişiyi.
    Cevapla
  • cleverkan 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim fatih altaylıyla bir programı var 1 saatten fazla konuştu...elinde ne bir kağıt ne de bir kelime hatası fark ettim....acaba sen isimleri karıştırmış olmayasın.....
    Cevapla
  • RECAİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır abdullah gül, tutmadı mı?
    Cevapla
  • velhasıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Canınız cehenneme.Hainler sizi........
    Cevapla
  • seda 4 yıl önce Şikayet Et
    beter olsunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor