Başkent'te 'sahte polis'e suçüstü

Ankara'da hedefine aldığı kişileri telefonla arayarak kendisini polis gibi tanıtan ve dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı

GİRİŞ 19.01.2020 08:47 GÜNCELLEME 19.01.2020 13:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, gözüne kestirdiği kişileri telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtan ve dolandıran şüpheli H. A.’yı teknik ve fiziki takibe aldı.

 

 

Edinilen bilgilere göre, ekipler, teknik takibe aldıkları H.A'nın mağdurlara banka hesaplarından Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) para transferi yapıldığını söyleyerek kandırdığını tespit etti. İHA'nın haberine göre; polis ekipleri tarafından fiziki olarak da takip edilen H. A.’nın bir otelde kaldığı belirlendi. Bunun üzerine otele operasyon düzenleyen ekipler, H.A'yı bir vatandaşı dolandırmak üzereyken suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan dolandırıcı, Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

 

 

YORUMLAR 4
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    insanların dolandırıcıları tanıma Hakkı neden yok.İnternette deşifre sitesi oluşturulsun,Ne kadar dolandırıcı var orada deşifre olsun.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Dolandırıcılara idam gerek.Başka yolu yok
    Cevapla
  • Kazım 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir kolunu kesin yapıyor mu bakın yoksa gene yapacak
    Cevapla
  • melik 4 yıl önce Şikayet Et
    Eline hırsız , dolandırıcı diye kalıcı dövme yapsınlar ,onada razıyız.Eski tip bıçakla yapılan cinsinden hakiki dövme ,keserek.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası