Son dakika: Meteoroloji peş peşe duyurdu! Bir çok il için kar uyarısı

Son dakika haberi: Meteoroloji İstanbul'da etkisini gösteren kar yağışı ile ilgili son dakika uyarılarını yeniledi. İstanbul'da Perşembe ve Cuma günü kar yağışının şehir genelinde yeniden başlaması bekleniyor. Meteoroloji ayrıca bir çok il için fırtına ve kar uyarısı yaptı. İzmir'de az bulutlu ve Ankara'da hafif kar yağışlı bir hava bekleniyor. İşte Meteoroloji'nin açıkladığı en güncel il il hava durumu raporu...

GİRİŞ 22.01.2020 18:33 GÜNCELLEME 23.01.2020 08:26
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika değerlendirmesine göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kütahya ve Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batı Karadeniz’de yer yer yoğun olması beklenen yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile İstanbul, Hatay çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

 

 

İBB'DEN İLÇE İLÇE SON DAKİKA UYARISI

İBB'den yapılan açıklamada Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin yarın Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği, İstanbul'da ise yarın öğle saatlerinden itibaren sıcaklıkların kar değerlerine gerilemesinin beklendiği belirtildi. Kar yağışının özellikle Boğaz çevresi ile Anadolu yakasında görülmesi beklendiği, yağışların şehir merkezinde karla karışık yağmur ve aralıklarla hafif kar, Arnavutköy, Sarıyer, Beykoz, Şile, Aydos, Kurtköy gibi yüksek kesimlerde ise kar şeklinde yağacağı ifade edildi. 

 

 

İBB, yağışın ardından başta köprü ve viyadüklerde gizli buzlanma ve don olayları yaşanabileceği gerekçesiyle sürücülerin kar lastiği kullanmasını istedi. Ayrıca vatandaşların ev ve işyerlerinde soba ve baca gazı zehirlenmesine karşı dikkatli olması da istendi.

İSTANBUL'DA HAFTA SONU YAĞIŞ BEKLENMİYOR 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika değerlendirmesine göre bazı illerde önümüzdeki hafta başına kadar beklenen hava durumları şöyle açıklandı:

* Ankara'da yarın öğle saatlerinde hafif kar yağışı bekleniyor. Cuma günü ve hafta sonu ise yağış tahmin edilmiyor.

* İstanbul'da yarın havanın çok bulutlu Anadolu yakasının hafif yağmurlu, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Cuma günü ve hafta sonu ise İstanbul'da yağış beklenmiyor. 

Son dakika - İstanbul hava durumu

* Bolu'da yarın yoğun olmak üzere Perşembe ve Cuma günleri kar yağışı bekleniyor. Ankara-İstanbul karayolunun Bolu Dağı geçişlerinde ve Marmara Bölgesini Karadeniz'e bağlayan karayollarında ulaşımda aksamalar meydana gelebileceğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

* Trabzon, Rize ve Artvin'de Perşembe günü kıyı kesimlerde yağmur iç kesimlerde kar, Pazar günü 200 metre üzeri rakımlarda yoğun kar, kıyı kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve zaman zaman kar yağışı bekleniyor. Hafta sonu ise yağış beklenmiyor.

İSTANBUL'DA KAR KÜREME ARAÇLARI YOLLARA ÇIKTI

Yapılan son uyarıların ardından özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı yeniden etkisini gösterirken yollarda olumsuzluk yaşanmaması için İstanbul genelinde kar küreme araçları yollara çıktı. 

Son dakika - İstanbul kar yağışı- İstanbul hava durumu

Meteoroloji tarafından İstanbul başta olmak üzere birçok şehirde "kar yağabilir" uyarısı yapılmıştı. Dün gündüz Silivri bölgesinde kar yağışının etkisini gösterdi. Akşam saatlerinde ise İstanbul Anadolu yakasının yüksek kesimlerinde kar yağışı vardı. Sabah saatlerinde Beylikdüzü E-5 karayolu ve çevresinde belediyeye ait kar küreme araçları yollara çıktı.

Öğleden sonra daİstanbul'un yine Anadolu yakasında kar yağışı etkili oldu. Olası yoğun bir kar yağışı sırasında yolların kapanmaması için solüsyon ve tuzlama özelliği de bulunan kar küreme araçlarının yol kenarlarında hazır bekletildiği görüldü. 

Ocak ayının sonuna doğru ülke genelinde soğuk havanın etkili olurken Meteoroloji'den peş peşe son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor.  

Haberimiz içinde, Havalar nasıl olacak?, Günlük hava durumu?, Haftalık hava durumu?, Kar ne zaman yağacak? Hafta sonu hava durumu? İstanbul hava durumu?, Ankara hava durumu? İzmir hava durumu gibi soruların cevaplarını bulabilir ve de 21 Ocak Salı günü ve önümüzdeki 5 gün için Meteoroloji'nin açıkladığı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il sıcaklık değerlerini görüntüleyebilirsiniz...

HAVA SICAKLIĞI: Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz' de 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların yarın (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren Batı Karadeniz Bölgesi'nin kıyılarında kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksama, vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 

Bazı illerde beklenen en güncel hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

MARMARA BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu yarın (Perşembe) zamanla çok bulutlu ve doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus olayı ile birlikte buzlanma ve don hadisesi bekleniyor.

İSTANBUL 2°C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu yarın (Perşembe) zamanla çok bulutlu öğle saatlerinde Anadolu Yakası yağmurlu 

Son dakika - İstanbul hava durumu - Güncel hava durumu

EDİRNE -5°C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ -3°C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 2°C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu yarın (Perşembe) zamanla çok bulutlu öğle saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmurlu

EGE BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu iç kesimlerinin zamanla çok bulutlu Kütahya çevrelerinin öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

İZMİR 4°C, 13°C

Az bulutlu 

Son dakika - İzmir hava durumu - Güncel hava durumu

A.KARAHİSAR -6°C, 3°C

Parçalı bulutlu yarın (Perşembe) zamanla çok bulutlu

DENİZLİ 0°C, 12°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA 1°C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yarın (Perşembe) zamanla yer yer çok bulutlu Hatay çevrelerinin öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

ADANA 3°C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA 8°C, 18°C

Az bulutlu

HATAY 1°C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) zamanla yer yer çok bulutlu ve öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

ISPARTA -4°C, 7°C

Az bulutlu

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) zamanla kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu ve hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

ANKARA -4°C, 5°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) zamanla yer yer çok bulutlu ve öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı 

Son dakika - Ankara hava durumu - Güncel hava durumu

ÇANKIRI -4°C, 4°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) zamanla yer yer çok bulutlu ve öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı

ESKİŞEHİR -4°C, 2°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) zamanla yer yer çok bulutlu ve öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı

KONYA -3°C, 7°C

Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bölge genelinin yer yer kuvvetli olmak üzere yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı ile birlikte buzlanma ve don hadisesi bekleniyor.

BOLU -3°C, 1°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

DÜZCE 1°C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

KASTAMONU -2°C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

ZONGULDAK 3°C, 7°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

TRABZON 6°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren yağmurlu

AMASYA -3°C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı

SAMSUN 6°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra yağmurlu

TOKAT -4°C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) zamanla yer yer çok bulutlu kuzeyinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

ERZURUM -17°C, -4°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı

KARS -19°C, -4°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı

MALATYA -2°C, 6°C

Parçalı ve az bulutlu

VAN -11°C, 0°C

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) zamanla yer yer çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR -3°C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu

GAZİANTEP -1°C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu

SİİRT -2°C, 6°C

Az bulutlu

ŞANLIURFA 1°C, 11°C

Az bulutlu

DENİZLERDE HAVA

Doğu Karadeniz’de fırtına; Batı Karadeniz’in doğusu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren Ege ile öğle saatlerinde Batı Akdeniz’in batısında fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/sa), doğusu batı ve kuzeybatıdan, gece saatlerinde güneybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa); Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 (50-75 km/sa), yarın (Perşembe) öğle saatlerine kadar doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Orta Karadeniz 2,0 ila 3,0 m, doğusu yer yer 3,5 m, Görüş; İyi, yağış anında orta; fırtına anında zayıf.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren doğusu yağmurlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren yer yer 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan, kuzeyi güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/sa), yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), kuzeyi 7 (60 km/sa); Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın (Perşembe) sabah saatlerinde güneyi 4 ila 6 (30-50 km/sa), yarın (Perşembe) öğle saatlerinde kuzeydoğudan, güneyi kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, zamanla 2,0 ila 3,0 m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yarın (Perşembe) sabah saatlerinde batısı 4 ila 6 (30-50 km/sa), öğle saatlerinde 7 (60 km/sa); Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, akşam saatlerinde geneli kuzeybatıdan, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinde 6 (60 km/sa) kuvvetinde, Dalga; 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), yarın (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren güneybatıdan 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,75 m, Görüş: İyi. 

METEOROLOJİ 5 GÜNLÜK İL İL HAVA DURUMU RAPORUNU AÇIKLADI

Son dakika - 23 Ocak Perşembe il il hava durumu - Güncel hava durumuSon dakika - 24 Ocak Cuma il il hava durumu - Güncel hava durumuSon dakika - 25 Ocak Cumartesi il il hava durumu - Güncel hava durumuSon dakika - 26 Ocak Pazar il il hava durumu - Güncel hava durumuSon dakika - 27 Ocak Pazartesi il il hava durumu - Güncel hava durumu

 

METEOROLOJİ 22 OCAK ÇARŞAMBA - 23 OCAK PERŞEMBE GÜNLERİ İÇİN İL İL HAVA DURUMU TAHMİNİNİ AÇIKLADI

Son dakika - Meteoroloji 22 Ocak Çarşamba günü il il hava durumu tahminini açıkladı - 22 Ocak Çarşamba hava durumu - Güncel hava durumu - Yarın hava nasıl olacak?Son dakika - Meteoroloji 23 Ocak Perşembe günü il il hava durumu tahminini açıkladı - 22 Ocak Çarşamba hava durumu - Güncel hava durumu - Yarın hava nasıl olacak?

Son dakika - Meteoroloji 23 Ocak Perşembe günü il il hava durumu tahminini açıkladı - 22 Ocak Çarşamba hava durumu - Güncel hava durumu - Yarın hava nasıl olacak?

Son dakika - Meteoroloji 23 Ocak Perşembe günü il il hava durumu tahminini açıkladı - 22 Ocak Çarşamba hava durumu - Güncel hava durumu - Yarın hava nasıl olacak?

İL İL HAVA DURUMU (23 OCAK - 29 OCAK)

Son dakika - İl il hava durumu - 23 Ocak - 29 Ocak tarihleri arası il il hava durumu - Güncel hava durumu- Bugün hava nasıl olacak?

ŞIRNAK'TA TEK KATLI EVLER KAR ALTINDA KALDI

Şırnak’ta etkili olan kar yağışı yüksek kesimlerde bulunan köyleri kar altında bıraktı. Tek katlı evler kardan kayboldu.

Son dakika haberi - Şırnak hava durumu - Güncel hava durumu

2 bin 950 rakımlı Kato Dağı eteklerinde bulunan Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Bölücek köyünde kar kalınlığı 2 metreyi geçti. 

Son dakika haberi - Şırnak hava durumu - Güncel hava durumu

KONYA'DAKİ 2 BİN YILLIK ANIT AĞAÇ KAR YAĞIŞINA DAYANAMADI

Türkiye'nin en yaşlı dünyanın ise ikinci en yaşlı ağacı olarak kabul edilen 2 bin yaşındaki Juniperus Foedissima türündeki 'Ağıl Ardıç' ağacının bir kısmı yoğun kar yağışı nedeniyle kırıldı. 

Son dakika - Konya hava durumu - Güncel hava durumu - 2 bin yıllık anıt ağaç

Taşkent ilçesi Balcılar Mahallesi’nde bulunan bin 730 rakımlı tepedeki 2 bin yaşında, 22 metre boyunda, 4 metre çapında ve 12 metre çevre genişliğindeki ‘Ağıl Ardıç’ ağacının, yoğun kar yağışı nedeniyle bir kısmı kırıldı. 

Son dakika - Konya hava durumu - Güncel hava durumu - 2 bin yıllık anıt ağaç

Karda yürüyüşe çıkan dağcı Hasan Hüseyin Kahriman tarafından kırılmış olarak bulunan Türkiye’nin en yaşlı dünyanın ise ikinci yaşlı ağacı olarak kabul edilen Ağıl Ardıç, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından 2002 yılında tabiat anıtı olarak tescil edilmişti.

RİZE'NİN AYDER YAYLASI'NDA KAR FESTİVALİ HAZIRLIĞI

Hafta sonu Ayder Yaylası’nda yapılması planlanan 13. Ayder Kar Festivali için yaylada hazırlıklar başladı. 

Son dakika - Rize hava durumu - Güncel hava durumu - Ayder hava durumu

Ayder Yaylası’nda geçtiğimiz haftadan bu yana yağan kar yağışı sonrası, bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler kar keyfi yaşamaya devam ediyor. Yaylada kar kalınlığı yaklaşık 40 santimetreyi bulurken, Özel İdare ve Çamlıhemşin Belediyesi ekipleri hafta sonu yapılması planlanan Kar Festivali için yollarda kar küreme ve temizleme çalışmaları başlattı. 

Son dakika - Rize hava durumu - Güncel hava durumu - Ayder hava durumu

Festivalin yapılması planlanan bölgede kayan kişilerin kaza yaşamaması için kardan setler hazırlanırken, emniyet güçleri yaylaya giden kar lastiği olmayan araçlara zincir takmalarını mecbur kılıyor.

SİVAS'TA KARLA MÜCADELE EKİPLERİNİN ZORLU MESAİSİ

Sivas'ta, kar yağışı ile birlikte ulaşıma kapanan köy yollarında İl Özel İdare ekiplerince yoğun çalışma gerçekleştiriliyor. Ekipler, önceliği hasta ve cenaze olan köylerde 24 saat görev yapıyor. 

Son dakika - Sivas hava durumu - Güncel hava durumu

Kar yağışının etkisini yeniden göstermesiyle birlikte dün itibariyle il genelinde 483 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar ve tipi nedeni ile kapanan yolların yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdare ekipleri harekete geçti. 

Son dakika - Sivas hava durumu - Güncel hava durumu

SEYDİŞEHİR-ANTALYA KARA YOLUNDA ULAŞIM GÜÇLÜKLE SAĞLANIYOR

Konya'yı Antalya'ya bağlayan Seydişehir-Antalya kara yolunun Alacabel mevkisinde ulaşımda güçlük yaşanıyor. 

Son dakika - Antalya hava durumu - Konya hava durumu

ORDU'DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Ordu'da kar yağışı nedeniyle kapanan 43 mahalle yolu ulaşıma açıldı. 

Son dakika - Ordu hava durumu - Güncel hava durumu

VAN'DA ZERNEK BARAJI BUZ TUTTU

Van'ın Gürpınar ilçesindeki Zernek Baraj Gölü'nün yüzeyi, geceleri sıfırın altında 20 dereceyi bulan soğuk hava nedeniyle buz tuttu. 

Son dakika - Van hava durumu

Kafes balıkçılığının da yapıldığı baraj gölündeki kafesler ve tekneler, yaklaşık 20 santimetre kalınlığındaki buz kütlesine gömüldü. 

Son dakika - Van hava durumu

VAN'DA DERECELER -20'Yİ GÖRDÜ

Doğu Anadolu Bölgesi’nde kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava, hayatı olumsuz etkiliyor. Kar nedeniyle 29 yerleşim yerinin yolunun kapalı olduğu Van’da, karla mücadele ekipleri yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentte hava sıcaklığı geceleri sıfırın altında 20 dereceye kadar düşüyor.

SÖĞÜT-ESKİŞEHİR KARAYOLU ULAŞIMA KAPANDI, ARAÇLAR YOLDA MAHSUR KALDI

Bilecik’in bazı ilçelerinde yoğun yağan kar yağışı hayatı olumsuz yönden etkilerken, Söğüt-Eskişehir karayolu ulaşıma kapandı. 

Son dakika - Bilecik hava durumu

Bilecik’in Söğüt ilçe otogarından içindeki yolcuları ile Eskişehir’e hareket eden yolcu minibüsü, Yeşilyurt mevkinde yoğun kar yağışı yüzünden yolda kaldı. Yolda kalan minibüs ve diğer araçların yardımına Bilecik İl Özel İdaresine ait ekipler koştu. 

DÜZCE'DE BEKLENEN KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Kış mevsiminde bir türlü yağmayan ve Düzcelilerin sabırsızlıkla beklediği kar, şehrin yüksek kesimlerine gece saatlerinde düştü.

Son dakika - Düzce hava durumu

Karın yağdığı bölgelerden olan Bahçeşehir’de sabah kar yağışına uyanan çocuklar, soluğu dışarıda aldı.

HAKKARİ'DE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 2 gün boyunca etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte başlatılan kar temizleme çalışmaları devam ediyor. 

Son dakika - Hakkari hava durumu

Yüksekova’da 2 gün boyunca etkisini sürdüren kar yağışının ardından belediye karla mücadele ekipleri ilçenin en işlek caddesi olan Cengiz Topel Caddesinde kar temizleme çalışması yürüttü. 

YORUMLAR 30
  • abdullah ünal 4 yıl önce Şikayet Et
    mahmutbey altınsehir arası tem yogun kar yagısı nedeniyle felç ....bagcılar,bahcelievler küçükçekmeçe sefaköy arası yogun kar yagısı nedeniyle araçlar islemiyor metrobüs seferleri iptal ,yogun kardan dolayı ilk ve orta ve liseler için 3 subat pazertesiye kadar okullar tatil ...
    Cevapla
  • Bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok cokkk yağsın İNŞALLAH özledik
    Cevapla
  • Sınır 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş nedir bu felaket tellallığı.kar bir nimet değilmi.kar yağar neden yağdı.kar yağmaz neden yağmadı.karın yağmasını kiler ister,kimler istemez.kardeşim kar tedbirini alırsın.karıdavul zurnayla,dualarla karşıla.ne güzel işte kargeliyor,kış mevsimindeyiz.hoş geldi safa geldi.gönderen rabbimize binlerce şükürler olsun
    Cevapla
  • 67li 4 yıl önce Şikayet Et
    etkisi falan ayok yağmur bile yok
    Cevapla
  • yaman 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeniden başlayacakmış daha öncebaşladı mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…