Mersin'de bir grup gencin bulundukları tepeden yoldan geçen araçlara taş atması, çevredeki bir kadın tarafından görüntülendi. Sürücüler taşlardan manevra yaparak kurtuldu.

Olay, önceki gün Toroslar ilçesine bağlı Akbelen Bulvarı üzerindeki Anıttepe Parkı yakınlarında meydana geldi. Öğle saatlerinde tepeye çıkan 4 genç, alt taraftaki bulvardan geçen araçlara taş atmaya başladı. Atılan taşlardan korkarak manevra yapan araç sürücülerinin kaza yapmasına ramak kaldı. Alkol aldığı iddia edilen gençlerin taş attığı sırada kayıt yapan kadın, gençlere tepki gösterdi. Çevredekilerin tepkisi üzerine yamaçtan inen gençlerin, aynı noktadan sık sık araçlara taş attığı öğrenildi. Vatandaşlar, güvenlik önlemi alınması için yetkililere çağrı yaptı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Mersin'in Toroslar ilçesi Akbelen Mahallesi'nde araçlara taş atan 4 gencin kimliği, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin görüntüleri incelemesinin ardından belirlendi. Araçlara zarar verdiği öne sürülen 4 genç, yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen gençler, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yorumlar 27 Yorum Var
  • vatandaş 21.01.2020 19:20
    bence onları önce pipin sonra akabinde eğilimleri değişecekmi diyerek bilimsel takip şartı ile serbest brakırsanız daha adil olur adfliyeyide meşgul etmemiş olursunuz bakarsınız alışkanlık yapar geri gelirler
  • s eyübi nın torun 21.01.2020 16:30
    adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. HEMEN HEMEN HER SUÇ İŞLEYENLERIN BELDİKLERİ BİR CEZA TÜRÜDÜR ONUN İÇİN SUÇ İŞLEMEKTEN KORKAMADAN YAPARLAR
  • Ah istanbul ah 21.01.2020 16:12
    cezalar az olunca böyle azıyor kansızlar
  • Ayı Dostu 21.01.2020 15:44
    Araçlara taş atanların tutuklanması için illa oradan o anda hakim ve savcıların mı geçmesi gerekiyor, bu ne biçim adalet.
  • murat 21.01.2020 15:36
    İyi bir ceza verilmeli ki caydırıcı olsun
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek