Meral Akşener'den erken seçim açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya ziyaretinin ikinci gününde Demre ve Finike ilçelerini ziyaret etti. Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın sosyal medya hesabından erken seçimle ilgili yaptığı paylaşımın hatırlatılması üzerine, "Lütfü Bey'in belki buna yönelik bir öngörüsü vardır. Benim öngörüm, acil bir seçimi görmüyorum" dedi.

Meral Akşener'den erken seçim açıklaması
Meral Akşener'den erken seçim açıklaması
GİRİŞ 21.01.2020 19:22 GÜNCELLEME 21.01.2020 19:24
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün geceyi Demre'de geçirdi. Bu sabah kaldığı otelden İYİ Parti Demre ilçe örgütü binasına geçen Akşener'i burada İYİ Parti Antalya Milletvekilleri Tuba Vural Çokal, Hasan Subaşı, Feridun Bahşi, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Demre Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gümrükçü, İYİ Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, İYİ Parti Kaş İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz ve CHP Demre İlçe Başkanı Mete Hakan Caner ile belediye meclisi üyeleri ve partililer karşıladı. 

 

 

Meral Akşener, bir gazetecinin İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın sosyal medya hesabından yaptığı, "28 Haziran Pazar seçim için nasıl bir tarih?" paylaşımını hatırlatması üzerine, "Arkadaşımız hangi bilgiye dayanarak, hangi veriye dayanarak böyle bir beyanda bulundu, onu bilmiyorum. Benim kendi okumamı söylüyorum. Biz demokrasiyi içselleştirmeye çalışan bir siyasi partiyiz. İnsanlar fikirlerini bağımsız bir şekilde ister sosyal medyada olsun, ister kurumlarımızın içinde olsun belirtiyorlar. Lütfü Bey'in belki buna yönelik bir öngörüsü vardır. Benim öngörüm, acil bir seçimi görmüyorum" dedi. 

YORUMLAR 18
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Birbirlerine pas atarak güya gündem oluşturacaklar yemezler.
    Cevapla
  • chpkk 4 yıl önce Şikayet Et
    pkk yardakçıları ip chp sp hdp
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    meral seni fena kandırdılar... ne başbakan olabildin ne bir belediye verdiler ...
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    turkiye icin luzumsuz gereksiz birisin cekil kapat partini git evinde otur be kadin senden ne koy olur ne kasaba olsa olsa hain olur hainlik yapma bu ulkeye
    Cevapla
  • Adle 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadeçe Allah tan bulun Satilmişlar bu Vatan bu Millet bu kan bu kadarami ucuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk
Son dakika: Erdoğan 'harekete geçiyoruz' deyip mesajı verdi: Biz 'bitti' demeden bitmez!