2020 AÖF (final) sınav sonucu açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi sınav açıklaması...

AÖF sınav sonucunu merakla bekleyen açıktan üniversite okuyan öğrenciler gözünü Anadolu Üniversitesi sorgu sayfasına çevirdi. 18 - 19 Ocak tarihlerinde yapılan güz dönemi sınavları için geri sayım başladı. Sınava sıkı bir şekilde hazırlanan ve güz dönemi alttan dersi olmadan tamamlamak isteyen öğrenciler 'AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusunun cevabını Google üzerinden sorgulamaya başladı. İşte detaylar...

2020 AÖF (final) sınav sonucu açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi sınav açıklaması...
2020 AÖF (final) sınav sonucu açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi sınav açıklaması...
GİRİŞ 24.01.2020 13:56 GÜNCELLEME 24.01.2020 13:56

Anadolu Üniversitesi tarafından 5 gün önce düzenlenen 2020 AÖF sınavı sonuçlarına ilişkin heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Alttan ders bırakmamak için AÖF sınavına günler öncesinden hazırlanan öğrenciler için takvim geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Bu bağlamda, 'AÖF sınav sonuçları' sorusunun yanıtı en çok merak edilenler arasında öne çıkıyor. Peki 18 - 19 Ocak tarihlerinde dört farklı oturumda gerçekleştirilmiş olan Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınav sonuçları sorgu ekranında ne zaman erişime açılacak. 

 

 

2020 AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMA TARİHİ BELLİ OLDU MU?

AÖF sınavları öncesinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi dekan yardımcısı tarafından yapılan açıklamada sınav sonuçlarının kısa bir süre içerisinde açıklanacağı duyurulmuştu. Geçtiğimiz sınav bir hafta içerisinde yayınlanmıştı. Bu bağlamda, AÖF güz dönemi final sınavı sonuçlarının da 7 gün içerisinde açıklanması ve sorgu ekranının erişime öngörülüyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Açıktan üniversite okuyan öğrenciler 2019 - 2020 AÖF sınav sonuçlarını www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresine erişim sağladıktan sonra "Öğrenci Girişi" bölümünde "TC kimlik no" ve "Şifre" bilgisini doğru girmesinin ardından "Sınav sonuçları" görüntüleme bölümünde öğrenebilir.

 

 

AÖF SINAV SORULARI KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI

AÖF sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı yayınlandı. AÖF soru ve cevap anahtarı kitapçığını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYIN!

2020 AÖF SINAV TAKVİMİ

Bahar dönemi vize sınavı 18 Nisan 2020 tarihinde başlıyor, 20 Nisan 2020 tarihinde sona eriyor.

Bahar dönemi final sınavı 13 Haziran 2020 tarihinde başlıyor, 14 Haziran 2020 tarihinde sona eriyor.

Yaz Okulu Sınavı 22 - 23 Ağustos 2020 tarihlerinde uygulanacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...