Bakanlık açıkladı! Bölgeye keşif uçağı gidiyor

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, deprem bölgesinde hasar tespit çalışmaları için keşif uçağının görevlendirildiği belirtildi.

Bakanlık açıkladı! Bölgeye keşif uçağı gidiyor
Bakanlık açıkladı! Bölgeye keşif uçağı gidiyor
GİRİŞ 25.01.2020 09:53 GÜNCELLEME 25.01.2020 12:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası bölgede hasar tespit faaliyetlerine destek veren ANKA insansız hava aracımızın yanı sıra 1 adet insanlı keşif uçağımız da havadan hasar tespit çalışmalarına destek sağlaması için görevlendirildi" denildi.

Bakanlık, yardım personeli ve ihtiyaç duyulan malzemeleri Elazığ’a ulaştırmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait 9 nakliye uçağı ile 10 görev icra edildiğini de açıkladı.

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Elazığ'daki depremde hasar tespit faaliyetlerine destek için insanlı keşif uçağının görevlendirildiğini duyurdu.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) tarafından geliştirilen ANKA MALE İnsansız Hava Aracı (İHA), deprem bölgesinde görevlendirildi.

 

 

 

YORUMLAR 4
  • Mehmet Emin 4 yıl önce Şikayet Et
    Milletimizin basi sag olsun ,yaralilarimiza sifa,yakinlarini kaybedenlere Allah [cc] sabr i cemil ihsan eylesin.Yuce Rabbim ummeti Muhammedi [sav] her turlu belalardankorusun kollasin insAllah....
    Cevapla
  • TORUN 4 yıl önce Şikayet Et
    İçimiz çürümüş binalarında çürümesi normal değil mi ? Dün gibi hatırlıyorum yaşadıklarımı 21 sene geçti üzerinden Allah kötüler den korusun. Elazığ daki Malatyadaki kardeşlerimize geçmiş olsun kalbimiz onlarla
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    türkiyemin başı sağolsun mütehitler bina yaparken kontrole gelenlere 3 kuruş verio tamam yapabilirsin diyor bitti demrem olunca yerle yeksan bir dur demeli
    Cevapla
  • MURAT 4 yıl önce Şikayet Et
    O iş öyle değil yıkılan binaların çoğu eski yığma yapılar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı