Haluk Levent'ten depremzedeler için alkışlanacak hareket

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yardım kampanyaları sürüyor. Yardım kampanyasına katılan isimlerden biri olan Haluk Levent, kurucusu olduğu AHBAP derneği bünyesinde 160 büyük çadır aldıklarını ve en az 500 kişinin faydalanabileceğini duyurdu.

Haluk Levent'ten depremzedeler için alkışlanacak hareket
Haluk Levent'ten depremzedeler için alkışlanacak hareket
GİRİŞ 26.01.2020 22:34 GÜNCELLEME 26.01.2020 22:34
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yardım kampanyaları aralıksız devam ediyor. Ünlü şarkıcı Haluk Levent de yardım kampanyasına destek veren isimler arasında yer alıyor.

AHBAP DERNEĞİ HAREKETE GEÇTİ

Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Elazığ'da gerçekleşen ve tüm Türkiye'yi sarsan depremin ardından AHBAP Derneği'nin harekete geçtiğini açıkladı.

Elazığ'da büyük bir yardım yapacaklarını sosyal medyadan duyuran Haluk Levent, sahte yardım kampanyaları konusunda takipçilerini uyardı.

Levent attığı tweette şöyle dedi:

AHBAP Derneği hesabında -burs verdiğimiz öğrenciler hariç - toplam 384 bin tl var. Bu ayki ofis giderleri maaşları ayırdık. Kalan tüm para ile kışlık çadır yaptırıp Elazığ AFAD'a teslim ediyoruz. Sonuçta bu bağışları siz yaptınız. Sizi bilgilendirelim istedik.

"160 ADET BÜYÜK ÇADIR SATIN ALDIK"

Haluk Levent ardından bir duyuru daha yaparak, AHBAP olarak 160 adet büyük çadır aldıklarını ve bunları AFAD ekiplerine teslim ettiklerini duyurdu.

Dernek üyelerinin çadır kurarken AFAD ekiplerine yardım edeceğini söyleyen Levent, "Ve Elazığ'da kışlık çadırlar yapan bir çadır firmasıyla anlaştık. Kış şartlarına uygun 4x4 izoleli iklim çadırından ilk etapta 160 tane satın aldık. En az 500 kişi yararlanabilecek. Çadırlar AFAD'a teslim edilecek. Ahbap'lar çadır kurulumunda AFAD görevlilerine yardımcı olacak" dedi.

YORUMLAR 16
  • yoldangeçenmaydanoz 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkesini şikayet ettiğini duymadım. boş gevezelik yapmıyor, provokasyon yapmıyor iş yapıyor. helal olsun.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bize senin gibi sanatçılar gerekli. Zor zamanlarda kaybolan yada kara çalmak için fırsat kollayan kendine sanatçı diyen şımarıklar değil
    Cevapla
  • Şoför 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainliği yapan sözde sanatçı müsveddelerine kapak olsun. onurlu bir davranış güzel insan umarım diğer sanatçılara da örnek olur.
    Cevapla
  • yahya dinç 4 yıl önce Şikayet Et
    adamsın...
    Cevapla
  • malkoçoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana utansın o kendisini sanatçı zanneden ucubeler.Ağaç için orasını burasını yırtanlar insanlık için sesleri çıkmaz oldu.Yazıklar olsun size turp sıkayım sizin sanatçılığınıza.Haluk sen bitanesin alnından öpüyorum seni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş..."
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...