İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Deniz Bayramoğlu'nun Elazığ depremiyle ilgili "Sizin unutamadığınız, gördüğünüz bir şey var mıydı?" sorusuna yanıt verirken gözyaşlarını tutamadı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CNN TÜRK'e özel açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, programın sunucusu Deniz Bayramoğlu'nun, "Benim aklımdan iki tane şey çıkmıyor. UMKE gönüllüsü Emine'nin 'Azize' diye seslenişi. Öte taraftan aynı tabuta konulan 2 küçük kardeşin cenazesi. Biz taş atıyoruz Suriyelilere ama onlar bizi tırnaklarıyla toprakların altından çıkardı. Ben bunları unutamıyorum. Sizin böyle unutamadığınız gördüğünüz bir şey var mıydı?" sorusuna, "Çaresizlik. O enkazın altında 'Ne olursun benim 2 aylık bebeğimi kurtar' diyen babanın söylediği söz. Ona bir cevap verilemez. Ve bugün tabutun içindeydi." yanıtını verdikten sonra gözyaşlarını tutamadı.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • selime 29.01.2020 10:13
    VALLAHİDE biz biriz ve tekiz, içimizde ki şeytan genleri taşıyanlar çıkınca aradan, anca beraber kanca beraber
  • kimsesiz 28.01.2020 08:16
    Elhamdürillah REİS gibi Soylu gibi devlet büyüklerimiz var Suriyelilere gelince bizdeki hainler savaş çıkmadan vatanını satarlar gülmeyin komşunuza gelir başınıza ALLAH oralı buralı değil Ümmet olmayı nasip etsin oyuna gelmeyelim kafirin oyunu belli ümmeti böl parçala ve yut birlik olursak evvelAllah kafirin gücü bize yetmez
  • Turan 27.01.2020 15:51
    Hala suriyeli diyor adamlar ya. Arkadaş iyileri olduğu kadar kötüleride görün. Vatanını savunmaları için çaba sarf etmeliler. Sağolsun teşekkür ederiz. Ama hepsi bir değil. Abartmayın isterseniz.
  • ahmet 27.01.2020 12:45
    şahsi fikrimdir;reisten sonra başkanlık en cok sana yakısır. Hayırlısı inşallah.
  • Mustafa 27.01.2020 11:18
    Allah c.c Yar ve Yardımcınız Olsun...
Daha fazla yorum görüntüle